spot_img

Leclerc: «Πρέπει να πιάσουμε τους αντιπάλους μας»

Ο Charles Leclerc πιστεύει πως η Ferrari έχει δουλειά να κάνει ώστε να πιάσει σε απόδοση τις Mercedes και Red Bull όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, ο ρυθμός της Ferrari τόσο στον έναν γύρο αλλά και από τις προσομοιώσεις έδειξε πως δυσκολεύεται και βρίσκεται πίσω σε απόδοση από τους ανταγωνιστές της. Το 2019 αποτέλεσε μια πολύ δύσκολη χρονιά, όπου είδε μόλις τρεις νίκες και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να παλέψει για το πρωτάθλημα.

Τώρα ο Leclerc αναγνωρίζει πως η ομάδα του πρέπει να βρει απόδοση τις επόμενες εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο αναμένεται το τριήμερο 3-5 Ιουλίου.

Ακόμα πιστεύω πως τον χειμώνα δυσκολευόμασταν στις δοκιμές. Οπότε πρέπει να πιάσουμε τους αντιπάλους μας. Αν θα το κάνουμε ή όχι δεν το γνωρίζω, αλλά πέρυσι είχαμε πολύ καλή εξέλιξη μέσα στη χρονιά. Νομίζω πως πρέπει να δουλεύουμε όπως κάναμε τη προηγούμενη σεζόν και είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα θα έρθουν. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, διότι όταν ξεκινήσει δεν θα σταματήσει καθόλου και δεν θα έχουμε διαλείμματα για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο περισσότερο από τους άλλους. Οπότε η δουλειά στη πίστα είναι πολύ σημαντική και περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα και εμείς οι οδηγοί επίσης να δίνουμε το σωστό feedback στην ομάδα και να τη βοηθήσουμε στη σωστή κατεύθυνση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει η Ferrari να διεκδικήσει το πρωτάθλημα όταν ξεκινήσει η σεζόν του 2020;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles