spot_img

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 ταξιδεύει στο Silverstone (video)

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 βρίσκεται λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο αγώνα του, με τους οδηγούς να ετοιμάζονται πυρετωδώς και με μεγάλη όρεξη.

Το GP Αυστραλίας αποτέλεσε μια εξαιρετική πρεμιέρα για το πρωτάθλημα που διοργανώνει το Automotonews.gr σε συνεργασία με το F1racingnews.gr, με το κοινό του αγώνα να ξεπερνά τις προσδοκίες. Η μάχη για τη νίκη κράτησε μέχρι τον τελευταίο γύρο, ενώ είδαμε επίσης αρκετά συμβάντα και ανατροπές, με τους οδηγούς να προσφέρουν μεγάλο θέαμα. Ο Νίκος Σηφάκης με την Red Bull πήρε τη μεγάλη νίκη μπροστά από τον Κώστα Αναστασάκη με την Mercedes και τον Γιώργο Σταματόπουλο με την McLaren.

Για να δεις τον πρώτο αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Formula 1, μπορείς να πατήσεις εδώ.

Το σκηνικό μεταφέρεται τώρα στο Silverstone της Μ. Βρετανίας, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν δοκιμές όλες τις μέρες της εβδομάδος, σημειώνοντας δυνατούς χρόνους. Επιπλέον, η βελτίωση είναι ήδη εμφανής και οι μάχες αναμένονται πέρα για πέρα συναρπαστικές την Κυριακή που αποτελεί τη μέρα του αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Automotonews.gr στο Youtube την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με ελληνική περιγραφή. Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μαζί τον δεύτερο αγώνα και περιμένουμε τα σχόλιά σας κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Δες έναν γύρο στη πίστα του Silverstone, στο επίσημο Track Guide για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles