spot_img

Leclerc: «Το Αυτοκίνητο Ασφαλείας δεν μας βοήθησε, δεν ήμασταν γρήγοροι»

Ο Charles Leclerc μίλησε για τον αγώνα της Scuderia Ferrari στο Μαϊάμι και το γεγονός πως δεν είχε ρυθμό να παλέψει για τη νίκη.

Επιστροφή σε θέση βάθρου για τον Charles Leclerc στο Grand Prix Μαϊάμι. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari πήρε την 3η θέση παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον νικητή, Lando Norris και τον δεύτερο, Max Verstappen. Ωστόσο πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας και τα πιο φθαρμένα ελαστικά μεταξύ των έξι πρώτων οδηγών.

  • Όλα όσα έγιναν στο Μαϊάμι θα τα συζητήσουμε στην εκπομπή Slipstream για την F1 την Τετάρτη 8/5 στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Τη μετάδοση της εκπομπής μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Μετά τον τερματισμό, ο Jenson Button που πήρε συνέντευξη από τους οδηγούς, ρώτησε τον Λεκλέρ για τον αγώνα του στο Μαϊάμι και για την τρομακτική στιγμή στην εκκίνηση με τους Carlos Sainz και Sergio Perez.

«Ήταν δύσκολα στην εκκίνηση. Ο Checo ήταν στην εσωτερική μου, δεν έκανα καλή εκκίνηση γιατί είχα σπινιάρισμα στους τροχούς. Ο Checo δεν είχε πρόσφυση από την εσωτερική και μπλόκαρε τους τροχούς του. Πίστεψα πως θα συγκρουστούμε όμως ευτυχώς κανένας μας δεν είχε ζημιά. Έπρεπε να εστιάσουμε στους εαυτούς μας όμως και πάλι υστερούσαμε σε ρυθμό. Όμως κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ήμασταν άτυχοι με το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, δεν βγήκε σε ευνοϊκή στιγμή για εμάς. Είχα στο τέλος τα πιο φθαρμένα ελαστικά. Διαχειριστήκαμε τα πάντα σωστά και κάναμε καλή δουλειά».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Επιπλέον ρωτήθηκε για τον αγώνα του Norris και για το ρυθμό που είχε η McLaren στο Μαϊάμι. Ο 25χρονος παραδέχθηκε πως περίμενε μια δυνατή εμφάνιση από τα πορτοκαλί μονοθέσια.

«Χαίρομαι για τον Lando, το αξίζει. Πάντα ήταν κοντά στη νίκη αλλά δεν κέρδιζε για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Έκανε καταπληκτική δουλειά σήμερα και όλο το τριήμερο ήταν γρήγορος. Από το Q2 ήταν πολύ δυνατός. Τους περιμέναμε να είναι δυνατοί, όχι τόσο όμως. Είναι στο χέρι μας τώρα να φέρουμε γρήγορα αναβαθμίσεις και να τους πιάσουμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles