spot_img

Verstappen: «Ο Norris άξιζε τη νίκη, στους αγώνες κερδίζουμε και χάνουμε»

Ο Max Verstappen μίλησε για τον αγώνα του στο GP Μαϊάμι και την ήττα του στα ίσα για πρώτη φορά στην αγωνιστική σεζόν του 2024.

Στο Grand Prix Μαϊάμι γράφτηκε ιστορία με τον Lando Norris να παίρνει την πρώτη του νίκη στη Formula 1 με μία σπουδαία εμφάνιση. Ο Βρετανός εκμεταλλεύτηκε τη στρατηγική της ομάδας του και την ταχύτητα της MCL38 και επανέφερε τη βρετανική ομάδα στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Μάλιστα, άφησε πίσω του τον Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος δεν είχε απάντηση στο ρυθμό του Norris με τη σκληρή γόμα. Ο Ολλανδός δεν ήταν χαρούμενος με τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του και για δεύτερη φορά σε έξι αγώνες φέτος δεν πήρε τη νίκη.

  • Όλα όσα έγιναν στο Μαϊάμι θα τα συζητήσουμε στην εκπομπή Slipstream για την F1 την Τετάρτη 8/5 στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Τη μετάδοση της εκπομπής μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για την εμπειρία του στους 57 γύρους του Μαϊάμι.

«Κερδίζουμε και χάνουμε, το έχουμε συνηθίσει αυτό στους αγώνες. Σήμερα ήταν δύσκολα τα πράγματα στον αγώνα. Με τη μεσαία γόμα ελαστικών δεν ένιωθα καλά, ανοίγαμε τη διαφορά, όχι όμως όπως έπρεπε. Όταν κάναμε την αλλαγή ελαστικών άκουσα τους χρόνους που έκανε η McLaren και σκέφτηκα πως ήταν πολύ γρήγορη. Με τη σκληρή γόμα είχαν περισσότερη ταχύτητα και καλύτερο ρυθμό, ειδικά ο Landoπου πετούσε. Ήταν τρομερά δύσκολο το τελευταίο μέρος του αγώνα. Αν μια κακή ημέρα μας σημαίνει μια 2η θέση τότε το δέχομαι. Χαίρομαι πολύ για τον Lando, σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία του νίκη. Το άξιζε».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Όταν ρωτήθηκε από τον Jenson Button να γίνει πιο συγκεκριμένος με τα προβλήματα που είχε, ο 26χρονος απάντησε.

«Είχα υποστροφή, υπερστροφή και γενικά πολύ λίγη πρόσφυση από την πίστα σήμερα. Είναι κάτι που πρέπει να κατανοήσουμε. Ελπίζω να μην είναι η πραγματική τους εικόνα από εδώ και πέρα. Είχαν μια αναβάθμιση στο Μαϊάμι και δούλεψε. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και από πλευράς μας δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles