spot_img

Leclerc: «Τρομερά δύσκολος αγώνας»

Ο Charles Leclerc ήταν απογοητευμένος με την έκβαση του GP Τοσκάνης, όπου κατάφερε να τερματίσει εντός βαθμών.

Ο Μονεγάσκος έκανε μια φοβερή εκκίνηση και ήταν στην 3η θέση μετά και τη δεύτερη εκκίνηση στον αγώνα. Όμως ο ρυθμός της SF1000-H ήταν τέτοιος όπου τον δυσκόλεψε πολύ. Κάνοντας και παραπάνω pit-stop κινδύνεψε να μείνει εκτός βαθμών, με την φθορά ελαστικών να είναι μεγάλη.

Στο τέλος του αγώνα, ο Leclerc είδε μέχρι και τον Kimi Raikkonen να έχει καλύτερο ρυθμό αγώνα, μένοντας αρκετά πίσω. Όμως εκμεταλλεύτηκε την ποινή που είχε ο Φινλανδός και πήρε την 8η θέση και τους πρώτους του βαθμούς από το Silverstone.

Ήμασταν απλά πολύ αργοί. Δεν είχαμε τον ρυθμό. Έφερα τον εαυτό μου στη καλύτερη δυνατή θέση στην αρχή. Οι Mercedes άνοιξαν τη διαφορά, οπότε είχα ελεύθερο αέρα μπροστά μου. Αλλά δυσκολευόμουν τόσο πολύ με το μονοθέσιο. Πρέπει να κατανοήσουμε τη κατάσταση. Σε μερικούς αγώνες στην αρχή του Πρωταθλήματος δεν ήμασταν καλοί στις κατατακτήριες, αλλά πολύ δυνατοί στους αγώνες. Τώρα κάνουμε καλές κατατακτήριες, αλλά δυσκολευόμαστε στον αγώνα. Σήμερα ήταν ένας τρομερά δύσκολος αγώνας, ήταν μια δύσκολη στιγμή.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ferrari παρέμεινε στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, όμως έχασε έδαφος για την 3η θέση. Όμως εάν συνεχίσει στην κακή αυτή απόδοση, κινδυνεύει να πέσει πίσω και από την Alpha Tauri.

Ο Sebastian Vettel είχε έναν επεισοδιακό αγώνα, αλλάζοντας αεροτομή μετά από επαφή στον πρώτο γύρο. Ο ρυθμός του δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστικός και πήρε μόλις ένα βαθμό με την 10η θέση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles