spot_img

Leclerc: «Υποτιμήσαμε τη Red Bull»

Μεγάλη παραδοχή από τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari σχετικά με τις βλέψεις που είχε για τις κατατακτήριες δοκιμές του GRand Prix Αυστραλίας.

Έπειτα από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στο Άλμπερτ Παρκ, η Scuderia Ferrari έμοιαζε να είναι το φαβορί για το Grand Prix Αυστραλίας της Formula 1. Η ιταλική ομάδα όχι μόνο είχε τον ταχύτερο γύρο, αλλά και τον καλύτερο ρυθμό συνολικά.

Τα πράγματα κύλησαν από το κακό στο χειρότερο για τη Ferrari και συγκεκριμένα για τον Charles Leclerc στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Ο Μονεγάσκος δεν είχε την ταχύτητα που περίμενε και περιορίστηκε στην 5η θέση για την εκκίνηση του αυριανού Grand Prix (θα προβιβαστεί στην 4η μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον Sergio Perez).

Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών στη Μελβούρνη, ο Leclerc παραδέχθηκε στο Sky Sports πως ο στόχος του ήταν η pole position.

«Πιστεύω πως υποτιμήσαμε την ταχύτητα της Red Bull Racing στις κατατακτήριες δοκιμές. Από το FP3 χάναμε περισσότερο χρόνο απ’ όσο θα θέλαμε μεταξύ των στροφών 7 και 9. Οπότε η pole position ήταν ήδη κάτι το δύσκολο, όμως δεν πήρα όλα όσα θα μπορούσα από το μονοθέσιο. Δεν έκανα ούτε στο FP3 καλή δουλειά πιστεύω. Έχασα την αίσθηση που είχα με το μονοθέσιο και στις κατατακτήριες αυτό έγινε χειρότερο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 


Όσο για το ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνει μαζί με την ομάδα του, ο Μονεγάσκος πρόσθεσε.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στο να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης».

Ο Leclerc πέρα από το κακό αποτέλεσμα στο Q3 του GP Αυστραλίας, έχασε στα ίσα από τον teammate του, Carlos Sainz, ο οποίος θα εκκινήσει τον αγώνα από τη 2η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles