spot_img

Lorenzo: «Έχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο»

Ο Jorge Lorenzo ήταν ενθουσιασμένος μετά και τη δεύτερη σερί του νίκη με την Ducati και πλέον δείχνει να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Ο Ισπανός αναβάτης της ιταλικής ομάδας, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του GP Ισπανίας στη πίστα του Montmelo και έφτασε στη δεύτερη σερί του νίκη φέτος αλλά και με την Ducati. O Lorenzo απέδειξε πως έχει τη ταχύτητα όταν τον βολεύει η μοτοσυκλέτα και πλέον μπορεί να θεωρείται φαβορί σε κάθε αγώνα.

Αποδείξαμε ότι κερδίζουμε κι όταν δεν είμαστε πρώτοι στην 1η στροφή. Ήταν περίπλοκος Αγώνας, μιας και συνήθως κερδίζω στην αρχή ενώ τώρα έχασα από τον Marquez και τον Iannone. Έμεινα όμως ψύχραιμος γιατί ο Αγώνας είχε πολύ δρόμο ακόμα. Όταν πέρασα μπροστά και είδα ότι έπεσε ο Dovi, είχα 1s διαφορά και είπα ότι έπρεπε να πιέσω. Ανέβασα τη διαφορά στο 2.1s αλλά μετά ο Marquez μου έκοψε τρία δέκατα σε ένα γύρο κι έπρεπε να πιέσω και πάλι, παρά το ότι το ελαστικό δεν ήταν σε τέλεια κατάσταση

Όπως είναι λογικό, στο τραπέζι έπεσε φυσικά και το θέμα του τίτλου, με τον Lorenzo να ρίχνει το μπαλάκι και στον Marc Marquez, καθώς είναι εκείνος που έχει να χάσει περισσότερα.

Έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και μπορούμε να είμαστε γρήγοροι σε κάθε πίστα. Δεν φθείρουμε εύκολα λάστιχα κι έτσι μπορούμε να βάλουμε το μαλακό μπροστά κι αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Όσον αναφορά το πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα μακριά, αλλά πριν το Mugello ήταν κάτι το ακατόρθωτο ενώ τώρα είναι μια πιθανότητα, πολύ δύσκολη μεν, αλλά πιθανότητα. Δεν έχω όμως να χάσω τίποτα, σε αντίθεση με τον Marc. Πριν δυο μήνες θεωρούνταν αδύνατον ότι θα έκανα δυο νίκες με την Ducati, αλλά τώρα έγινε. Το σύνολο που έχουμε είναι εκπληκτικό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δεν μπορείς να κερδίζεις όλους τους Αγώνες. Θα έρθουν δύσκολες πίστες για εμάς, όπως το Sachsenring ή το Phillip Island. Αλλά είναι καλό να φτάνεις εκεί με ένα τόσο δυνατό σύνολο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles