spot_img

Rossi: «Νίκες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

Ο Valentino Rossi ήταν ευχαριστημένος με το γεγονός πως πήρε ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί έτσι να πάρει πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός ήταν σταθερά γρήγορος στον αγώνα της Βαρκελώνης, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να απειλήσει τον Jorge Lorenzo που πήρε τη δεύτερη σερί του νίκη με την Ducati και τον Marc Marquez που βρέθηκε 2ος. Επιπλέον, εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Andrea Dovizioso και αυτό τον έφερε στην 3η θέση.

Είμαι χαρούμενος. Πίστευα ότι θα υποφέραμε περισσότερο, αλλά τελικά βελτιώσαμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας στο ζέσταμα και βρήκαμε λύσεις με το μαλακό μπροστά.Ήμασταν υποχρεωμένοι να βάλουμε αυτό μπροστά και ανησυχούσα πολύ, αλλά δούλεψε καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Ήμουν γρήγορος μέχρι το τέλος, αλλά οι Lorenzo και Marquez ήταν ταχύτεροι. Αυτό είναι το 4ο βάθρο μου φέτος και το τρίτο συνεχόμενο. Δουλεύουμε καλά, αλλά ξέρω καλά ότι με καλύτερο αποτέλεσμα την τρίτη θέση δεν κερδίζεις τίτλους. Θα σας πω ένα μυστικό: όλοι οι οδηγοί πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον Τίτλο, ακόμα κι οι τελευταίοι, πόσο μάλλον οι δεύτεροι. Σήμερα δεν έχασα πολλούς βαθμούς από τον Marquez και τον Lorenzo, που γίνεται όλο και δυνατότερος και κέρδισα σε σχέση με τους άλλους. Πάντως ο στόχος είναι να γίνουμε τόσο ανταγωνιστικοί ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Ολλανδία και τη πίστα του Assen, μια διαδρομή στην οποία ο Γιατρός θεωρείται σπεσιαλίστας, ενώ τόνισε την ανάγκη της Yamaha για να βελτιωθεί.

Δεν έχουμε κάτι μαγικό στο Assen. Ναι, μου αρέσει αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το Mugello, την Βαρκελώνη ή το Phillip Island. Επίσης δεν μου αρέσει η ιδέα να πρέπει να πάω σε συγκεκριμένη πίστα για να παλέψω για τη νίκη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παντού.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles