spot_img

Marko: «Ο Perez μάλλον τα είχε πιει τεκίλες και κοιμόταν όρθιος στον αγώνα»

Άκρως καυστικά τα σχόλια του Helmut Marko για την απόδοση του Sergio Perez στο Grand Prix Γαλλίας, όπου και τερμάτισε εκτός βάθρου.

Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull Racing έχασε ένα καλό αποτέλεσμα στο circuit Paul Ricard. Αν και εκκίνησε από την τρίτη θέση του grid δεν είχε καλό ξεκίνημα μόλις έσβησαν τα πέντε κόκκινα φώτα έχασε την θέση του από τον Lewis Hamilton. Όχι μόνο δεν κατάφερε να ανακτήσει την θέση του, αλλά στο  αγώνα έπεσε πιο πίσω χάνοντας την μάχη με τον George Russell στην επανεκκίνηση μετά το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας. 

Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα Formula 1, Helmut Marko, τόνισε πως παρά την δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε με το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, ο Μεξικανός φέρει ευθύνη.  

«Ήταν άτυχο που ο Perez κοιμόταν στην επανεκκίνηση και έχασε μια σίγουρη τρίτη θέση. Μάλλον θα έπινε τεκίλα το προηγούμενο βράδυ. Ήταν εκνευριστικό για εκείνον καθώς υπήρχε πρόβλημα στο Race Control με το λογισμικό του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας. Δεν μπορούσαν να το κλείσουν οπότε έκαναν επαναφορά στο πρόγραμμα. Οι πληροφορίες που έπαιρνε το μονοθέσιο του και αυτό του George ήταν μάλλον διαφορετικές, οπότε πρέπει να το ελέγξουμε». 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Ο Μεξικανός σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα υπερασπίστηκε την εμφάνιση του στην πίστα και τόνισε πως το συμβάν με το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας του κόστισε το βάθρο.

«Μου δόθηκε σήμα ότι θα τελειώσει στην στροφή 9 και ήμουν σε ετοιμότητα. Αυτό δεν συνέβη, είχα λάθος πληροφόρηση και τελικά έληξε μετά τη στροφή 12. Μάλλον ο George είχε καλύτερη πληροφόρηση και προετοιμάστηκε καλύτερα. Είναι κρίμα που αυτό επηρέασε το αποτέλεσμα και δεν έπρεπε να συμβεί». 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Perez είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης οδηγών και απειλεί βαθμολογικά το Charles Leclerc με την διαφορά τους να είναι μόλις στους επτά βαθμούς. 

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Γαλλίας. Μπορείτε να βρείτε το link πατώντας εδώ και παρακάτω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles