spot_img

Massa: «Η εποχή Vettel τελείωσε»

Ο πρώην οδηγός της F1, Felipe Massa, πιστεύει πως ο Sebastian Vettel δεν έχει άλλα να δώσει στο σπορ τα επόμενα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός της Ferrari, έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το Πρωτάθλημα το 2008. Όμως στο καλύτερο φινάλε όλων των εποχών το έχασε για έναν βαθμό από τον Lewis Hamilton. Τα επόμενα χρόνια αρκέστηκε σε ρόλο νούμερο δύο δίπλα στον Fernando Alonso πριν μεταβεί στην Williams. Ο Massa απόλαυσε μια πολύ πλούσια καριέρα, όπου πολλοί πιλότοι θα ζήλευαν, έχοντας αποκτήσει και φανατικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα: 24H Le Mans Hyperpole: Στην pole η Toyota

Πλέον, μακριά από το αγαπημένο του Πρωτάθλημα, ο Massa μίλησε για τον Sebastian Vettel και την αποχώρηση του. Στάθηκε επίσης στις δυσκολίες της Ferrari και τον νέο της οδηγό από το 2021, Carlos Sainz.

Το να βλέπεις μια τέτοια ομάδα να υποφέρει τόσο πολύ είναι λυπηρό. Κανείς δεν θέλει να βλέπει την Ferrari να έχει τόσα προβλήματα. Βλέποντας τα αποτελέσματα όμως του Vettel φέτος πιστεύω ότι η Ferrari πήρε τη σωστή απόφαση να μην τον ανανεώσει. Η εποχή του έχει τελειώσει. Ο Carlos Sainz είναι ένας πολύ καλός οδηγός, μικρός σε ηλικία και μπορεί να βελτιωθεί επίσης. Φυσικά η Ferrari χρειάζεται ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο πάνω απ’όλα. Το ελπίζω για το καλό του. Η Ferrari είναι μια εκπληκτική ομάδα και δίχως αμφιβολία η πιο ξεχωριστή από όλες. Είναι μια θρησκεία από μόνη της.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη φετινή και ανατρεπτική σεζόν του 2020. Αναφέρθηκε όμως και στον Hamilton που κυριαρχεί για ακόμα μια φορά.

Φέτος είχαμε μερικούς ωραίους αγώνες όπως η Monza και το Mugello. Είδαμε διαφορετικά πράγματα όπως η νίκη του Gasly. Όμως φέτος είναι μια χρονιά όπου ο Hamilton κυριαρχεί, παίζει με τους αντιπάλους του. Κάνει όμως εκπληκτική δουλειά και το αξίζει ως τέτοιος οδηγός.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream, με την ανάλυση του GP Τοσκάνης. Επίσης, αναλύουμε όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο της F1, με μοναδικό καλεσμένο. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles