spot_img

Μάθαμε το όνομα του νέου μονοθεσίου της Ferrari (vid)

H Scuderia Ferrari επισημοποίησε την ονομασία που θα πάρει το μονοθέσιο με το οποίο θα πάρει μέρος στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Τα προηγούμενα χρόνια η Scuderia Ferrari μας είχε συνηθίσει σε διαφορετικές ονομασίες μονοθεσίων ανά έτος. Επίσης, οι διάφορες επέτειοι οδήγησαν σε ονομασίες όπως SF1000 ή F1-75.

Για τη σεζόν της Formula 1 του 2023 αποφάσισαν στο Μαρανέλο να αλλάξουν «τροπάριο» και να ονομάσουν το μονοθέσιό τους SF23. Παρά τους μεγάλους στόχους και τις προσδοκίες που δημιούργησαν, το μονοθέσιο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ωστόσο η ιταλική ομάδα ήταν η μόνη που κατάφερε να σταματήσει τη Red Bull Racing με τη νίκη του Carlos Sainz στη Σιγκαπούρη.

Για το 2024 η Ferrari θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή με την περασμένη σεζόν. Όπως ανακοίνωσε στα social media, το μονοθέσιο που θα παρουσιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου θα έχει την ονομασία SF-24. Το SF προφανώς αντικατοπτρίζει τα αρχικά της Scuderia Ferrari και το 24 το έτος.

Η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν τα αρχικά «SF» στο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας ήταν το 2015. Τότε το μονοθέσιο που οδήγησαν οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen είχε την ονομασία SF15-T.

 Στη φετινή χρονιά η Scuderia Ferrari θέλει να αλλάξει σελίδα και να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1. Στο Μαρανέλο είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να κάνουν αρκετά μεγάλα βήματα προς τα εμπρός, με τη φιλοσοφία σχεδιασμού της να αλλάζει σημαντικά σε σύγκριση με το 2022 και το 2023.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση του νέου συμβολαίου της ομάδας με τον Charles Leclerc. Ο Μονεγάσκος θα παραμείνει στο Μαρανέλο για πολλά χρόνια ακόμα και το νέο του συμβόλαιο θα… εκτοξεύσει τις απολαβές του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles