spot_img

Με ανανεωμένα χρώματα η McLaren σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία

Η McLaren παρουσίασε το special livery της MCL36 αφιερωμένο στο μεγάλο της χορηγό crypto, με το οποίο θα αγωνιστεί στο Grand Prix Σιγκαπούρης και Ιαπωνίας τα ερχόμενα αγωνιστικά τριήμερα.  

Στα πλαίσια της καμπάνιας “Future Mode” των δυο βασικών χορηγών της βρετανικής ομάδας OKX και cryptocurrency exchange το μονοθέσιο της McLaren στους επόμενους δυο αγώνες θα φέρει περισσότερα χρώματα από το κλασσικό papaya orange. Η MCL36 έχει διακοσμηθεί με έντονο ροζ χρώμα και πανέμορφα γραφικά στο κάλυμμα του κινητήρα, που σίγουρα θα την κάνουν να ξεχωρίζει στα βραδινά φώτα του circuit Marina Bay αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με τον CEO της McLaren Racing, Zak Brown, δήλωσε πολύ χαρούμενος για την συνεργασία αυτή και που είναι μέρος μιας τόσο σημαντικής καμπάνιας. 

«Η McLaren και η εταιρία OKX συνεργάζονται με στόχο να σπάσουν τα όρια και μέσα από αυτή την καμπάνια μας δίνεται η καλύτερη ευκαιρία να πρεσβεύουμε τις αρχές μας σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας 

Λόγω της πανδημίας του Covid-19 τα Grand Prix Σιγκαπούρης και Ιαπωνίας απουσίαζαν από το καλεντάρι της Formula 1. Οι οδηγοί και οι ομάδες όμως δείχνουν άκρως ενθουσιασμένες να επιστρέφουν σε τόσο εμβληματικές πίστες, όπως τόνισε και ο Brown στην συνέχεια.

«Είναι απίστευτο που επιστρέφουμε στους αγώνες της Σιγκαπούρης και Ιαπωνίας και αυτά τα circuit είναι το κατάλληλο φόντο για γιορτάσουμε μια τόσο σημαντικά συνεργασία. Ειδικά με ένα τόσο τολμηρό και έντονο livery».   

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η McLaren μάχεται στην 5η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών, ενώ έχει ανακοινώσει το roster της για το 2023 με τον Oscar Piastri να αντικαθιστά τον Daniel Ricciardo ως teammate του Lando Norris. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles