spot_img

Mε νίκη θέλει τη κατάτκηση του τίτλου στο Μεξικό ο Hamilton

O Lewis Hamilton είναι αγκαλιά με τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του και θέλει να τον γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes δείχνει ασταμάτητος, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν είναι αλάνθαστος και οδηγεί –όπως λέει και ο ίδιος- καλύτερα από ποτέ. Με τρεις αγώνες να απομένουν, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το τέταρτο της καριέρας του, σε μια χρονιά όπου σίγουρα ήταν μια μεγάλη πρόκληση.

Επόμενος σταθμός της F1 είναι το Μεξικό και το Autodromo Hermanos Rodriguez, με τον Hamilton να έχει διαφορά 66 βαθμών έναντι του Sebastian Vettel. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να τερματίσει από την 5η θέση ή πιο πάνω, όμως ο ίδιος στοχεύει μόνο στη νίκη.

Σκοπεύω να νικήσω. Δεν είμαι εδώ για τίποτα άλλο πέρα από το να είμαι νούμερο 1. Σκεφτόμουν πως χρειάζομαι μόνο να τερματίσω στην 5η θέση. Αλλά σκέφτηκα πως το να τερματίσω 5ος και να πάρω το πρωτάθλημα δεν θα ένοιωθα ωραία. Θέλω να είμαι στη κορυφή του βάθρου. Θέλω να είμαι εκεί.  Ως οδηγός πάντα θέλεις να δείχνεις τη δύναμή σου και τη ταχύτητα που έχεις. Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά θα είναι δύσκολο πιστεύω. Είμαστε πολύ κοντά με την Ferrari και την Red Bull και το λατρεύω αυτό. Αν μπορέσω αν οδηγήσω όπως στον προηγούμενο αγώνα, τότε πιστεύω πως θα έχω ένα καλό τριήμερο.

Ο Hamilton έχει 9 νίκες τη φετινή σεζόν και αν κάνει άλλη μία θα είναι η τέταρτη σερί χρονιά όπου θα έχει διψήφιο αριθμό νικών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles