spot_img

Με συνοδεία από σωματοφύλακες ο Verstappen στο Μεξικό

Η Red Bull επιβεβαίωσε ότι ο Max Verstappen θα έχει ιδιωτική φύλαξη στο Μεξικό, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στην απονομή του Grand Prix ΗΠΑ

Ο Max Verstappen δεν έχει μια (καθολικά) ήρεμη σχέση με τον ομόσταυλο του, Sergio Perez, με τους δύο να έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση στο τέλος της περσινής σεζόν, όταν ο Μεξικανός προσπαθούσε να τερματίσει στη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών απ’ τον Charles Leclerc. Αν και αυτές οι ρωγμές στη σχέση τους φαίνεται να έχουν επιδιορθωθεί, τουλάχιστον δημοσίως, οι οπαδοί του Perez δεν χάρηκαν καθόλου με τη μεταχείρισή του από τη Red Bull Racing, στον απόηχο μιας δύσκολης περιόδου που διανύει, οδηγικά, ο Μεξικανός φέτος. Αυτό έγινε ξεκάθαρο, μετά από μια σειρά αποδοκιμασιών για τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Max Verstappen, αφού κέρδισε το Grand Prix ΗΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ένα παρόμοιο… καλωσόρισμα ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Ολλανδός και στο Μεξικό (τη γενέτειρα του Sergio Perez) ενόψει του Grand Prix Μεξικού στην πίστα Autodromo Hermanos Rodriguez. Αν και η χρήση φύλαξης μπορεί να φαίνεται υπερβολική, ο αγώνας του Μεξικού είχε προβλήματα τα τελευταία χρόνια σχετικά με τη συμπεριφορά των οπαδών στα paddock. 

Μάλιστα, έκανε και μια δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Helmut Marko, λέγοντας…

«Ο Max δεν το θέλει στην πραγματικότητα και είναι χαλαρός. Αλλά έχουμε την ευθύνη γι’ αυτόν, οπότε θέλουμε απλώς να είμαστε ασφαλείς».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream #127 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP ΗΠΑ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles