spot_img

MotoGP, Ταϊλάνδη FP: Πρωτιά αλλά και πτώση για Martin

O Jorge Martin της Pramac Racing ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στις ελεύθερες δοκιμές (FP) της Παρασκευής του MotoGP στην Ταϊλάνδη. 

Οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής του GP Ταϊλάνδης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP ολοκληρώθηκαν με τον Jorge Martin της Pramac Ducati να είναι ο αναβάτης με τον καλύτερο χρόνο. Ο Ισπανός ήταν πολύ επιθετικός στις προσπάθειές του και δεν απέφυγε την πτώση στο τέλος, πριν από αυτό όμως είχε προλάβει να σημειώσει το χρόνο που τον έφερε στην κορυφή.

Σε μια περίοδο που οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, αφού μόλις 3 δέκατα του δευτερολέπτου χώριζαν την 1η από τη 10η θέση, οι αναβάτες της Aprilia έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, με τον Maverick Vinales στη 2η θέση και τον Aleix Espargaro στην 3η. Ο νικητής της προηγούμενης εβδομάδας στην Αυστραλία, Johann Zarco, ήταν 4ος.

Το δίδυμο της VR46 Ducati ακολούθησε στις θέσεις 5 και 6 με τους Luca Marini και Marco Bezzecchi αντίστοιχα. Ο πρωταθλητής Pecco Bagnaia με την εργοστασιακή Ducati ήταν 7ος, μπροστά από τον Fabio Quartararo της Yamaha, που εξασφάλισε την είσοδό του στο Q2. Τη 10άδα συμπλήρωσαν ο Brad Binder της ΚΤΜ και το Aogusto Fernandez της GasGas. Οριακά εκτός 10άδας, για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, έμειναν οι Marc Marquez, Franco Morbidelli και Jack Miller.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula  1 στο παρακάτω βίντεο. 

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Ινδονησίας θα ξεκινήσουν στις 06:50 ώρα Ελλάδας το πρωί του Σαββάτου.

Αποτελέσματα MotoGP Ταϊλάνδη FP

fp2

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles