spot_img

Το γιουχάρισμα στον Verstappen στο Τέξας

Ο Max Verstappen δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από μία μερίδα του κοινού στο Τέξας, ενώ σήκωνε στον ουρανό το τρόπαιο του νικητή.

Για 15η φορά στο 2023 ο Max Verstappen κέρδισε σε Grand Prix της Formula 1. O Ολλανδός μπορεί να ξεκίνησε από την έκτη θέση, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε από το να γράψει ιστορία με την 50η του νίκη στο σπορ.

Κατά τη διάρκεια της απονομής στο Τέξας ακούστηκαν γιουχαΐσματα από το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού. Μάλιστα, έγιναν τη στιγμή που ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής είχε παραλάβει το τρόπαιο του νικητή και το ύψωνε στον αέρα για να πανηγυρίσει. Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν μάλιστα και στην τηλεοπτική μετάδοση.

Η κυριαρχία του Verstappenτα τελευταία χρόνια έχει δυσαρεστήσει ένα μέρος του κοινού, όμως υπάρχουν ορισμένες θεωρίες για το τι έγινε στο Τέξας. Στην πίστα βρέθηκαν αρκετοί Μεξικανοί θεατές για να στηρίξουν την προσπάθεια του Sergio Perez. Όπως είχε γίνει στο Μαϊάμι, δεν αποκλείεται να ήταν αυτοί υπαίτιοι για τα γιουχαΐσματα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Ολλανδίας ακούστηκαν συνθήματα «Checo-Checo» από τους θεατές. Στα social media ωστόσο κυκλοφορεί η φήμη πως το κοινό αποδοκίμασε τον Craig Abod  , ο οποίος απένειμε τα τρόπαια. Ο Άμποτ είναι ο Κυβερνήτης της Πολιτείας του Τέξας.

Θα έχει ενδιαφέρον βέβαια η υποδοχή του Verstappen από τους Μεξικανούς οπαδούς στο Grand Prix Μεξικού το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου.

Ακούστε/δείτε τη νέα μας εκπομπή για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix ΗΠΑ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles