spot_img

Μεγάλες οι προσδοκίες της Ferrari για το 2022

Έχοντας ήδη φέρει αρκετές αλλαγές και αναβαθμίσεις στο αγωνιστικό της πακέτο, η Ferrari έχει μεγάλες προσδοκίες για το 2022 και ελπίζει να επιστρέψει στην κορυφή.

Η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ένα σκληρό τεστ για το ιταλικό εργοστάσιο. Κατά κύριο λόγο, θα αποτελέσει μια σεζόν στην οποία θα πρέπει να αποδείξει την αξιοπιστία του και να επιστρέψει στον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 15 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, αναφέρθηκε στους τομείς όπου ευελπιστούν να ανακάμψουν στην επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Αν και ακόμα υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία πρέπει να αναλύσουμε, καθώς δεν έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πιστεύω υπάρχουν αρκετοί τομείς στους οποίους υστερούμε. Δεν θεωρώ όμως ότι, στο κομμάτι του κινητήρα τουλάχιστον, έχουμε τις ίδιες δυσκολίες και ελλείψεις με πέρυσι. Θέλω να πιστεύω πως στον επόμενο χρόνο θα έχουμε αναπτύξει ένα νέο κινητήρα, με στόχο να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο με την κορυφή. Ήδη το αεροδυναμικό μας πακέτο έχει βελτιωθεί πολύ, τόσο σε θέμα ταχύτητας όσο και κάθετης δύναμης.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το Preview του GP Εμίλια-Ρομάνια.

Αν και η SF21 τρέχει με μια νέα κινητήρια μονάδα, οι μηχανικοί πίσω στο εργοστάσιο του Maranello εργάζονται παράλληλα για να σχεδιάσουν ένα νέο κινητήρα με περισσότερες δυνατότητες.

Βασικότερο όλων είναι πως πλέον δουλεύουμε πιο στοχευόμενα με τα κατάλληλα εργαλεία, για να χτίσουμε ένα ισχυρό μέλλον. Ίσως πάρει καιρό να επιστρέψουμε στα βάθρα και θα φανεί από πίστα σε πίστα. Επιπλέον, η προσοχή μας είναι πλέον στραμμένη στην ανάπτυξη του μονοθεσίου για το 2022.Το GP Μπαχρέιν βέβαια μας βοήθησε να διακρίνουμε τις αδυναμίες μας. Επομένως, τα επόμενα τρία αγωνιστικά τριήμερα θα αποδειχθούν σημαντικά, ώστε να αξιολογήσουμε τις προοπτικές μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η F1 επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο επί ιταλικού εδάφους στο GP Εμίλια-Ρομάνια, με τη Ferrari να φέρνει ορισμένες αναβαθμίσεις. Θα μπορέσει όμως να βάλει τις βάσεις για το 2022;

Δείτε το GP Βελγίου της Κατηγορίας Pro-Am για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles