spot_img

Ο Rossi ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα στο Portimao

Ο Valentino Rossi θέλει να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα στο Portimao, ώστε να «πάρει μπρος» δυναμικά η σεζόν του.

Ο Ιταλός έκανε ένα αργό ξεκίνημα στο 2021, έχοντας δύο πολύ μέτριους αγώνες στο Κατάρ. Ιδιαίτερα στον δεύτερο αγώνα ήταν σταθερά στις τελευταίες θέσεις, μη μπορώντας να πάρει τη θέση την οποία θα ήθελε.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 15 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το ταξίδι του πολυπρωταθλητή με την SRT Petronas Yamaha δεν έχει ξεκινήσει με τον ιδανικό τρόπο. Τώρα, θέλει να αντιστρέψει την τύχη του στον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι σε μια άκρως απαιτητική πίστα. Ο Rossi είναι εντυπωσιασμένος από το Portimao και είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνον. Παράλληλα εστιάζει και στις βελτιώσεις που βρήκε στον δεύτερο αγώνα.

Η πίστα του Portimao είναι φανταστική, είναι διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες, αλλά από την άλλη είναι και πολύ δύσκολη. Είναι μια πίστα που χρειάζεσαι χρόνο για να τα μάθεις όλα και σε κάθε αγώνα όλο και κάτι καινούριο βρίσκεις να βελτιώσεις. Βρήκαμε κάποιες ρυθμίσεις την Κυριακή στο Κατάρ και είχα καλύτερο ρυθμό, αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα επειδή ξεκινήσαμε από πολύ πίσω. Ελπίζουμε ότι σ’ αυτό το τρίτο Grand Prix θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Εκεί υπάρχουν πολλές πίστες καλές για μένα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο Rossi να κάνει μια δυναμική εμφάνιση στον επόμενο αγώνα, ώστε να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα; Πού πιστεύετε εσείς ότι θα βρίσκεται ο Ιταλός;

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανασκόπηση του GP Ντόχα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles