spot_img

Μεγάλο το πρόβλημα με τα σαμαράκια στο CoTA

Οι οδηγοί του MotoGP ήταν αρκετά νευριασμένοι με τα πολλά σαμαράκια, ενώ απειλούν πως αν συνεχιστεί η κατάσταση, δεν θα τρέξουν το 2018.

Φέτος, τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα σε σχέση με το 2016, καθώς οι οδηγοί αντιμετώπισαν περισσότερες δυσκολίες με τα σαμαράκια. Μάλιστα, αν υπάρχει η ίδια κατάσταση και του χρόνου, ο αγώνας είναι αδύνατον να γίνει.

Πολλοί οδηγοί εξέφρασαν την απογοήτευση τους για το γεγονός αυτό και διαμαρτυρήθηκαν ευθέως.

Ο Valentino Rossi δήλωσε:

«Υπάρχουν τρία σημεία που χρειάζονται δουλειά, αλλά αν είναι να την κάνουν πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Μερικά χρόνια πριν είχε και πάλι σαμαράκια και τους είπαμε να τα φτιάξουν. Κάνανε δουλειά αλλά δεν ήταν καλή. Πρέπει να κάνουν σοβαρή δουλειά και να προσπαθήσουν να φτιάξουν τα σημεία που τα σαμαράκια είναι βαθιά».

Ο Dani Pedrosa συμπλήρωσε:

«Στην πίσω ευθεία είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας με 300χλμ/ώρα. Είναι σημαντικό να γίνει δουλειά, διότι αν τα πράγματα είναι χειρότερα του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολο ν’ αγωνιστούμε».

Ενώ, ο Aleix Espargaro ολοκλήρωσε:

«Είμαστε στο όριο με τα σαμαράκια. Αν το ’18 η διαφορά είναι ίδια όπως φέτος με πέρυσι, δεν θ’ αγωνιστούμε. Θα είναι αδύνατον. Ελπίζω να τα φτιάξουν ή να ασφαλτοστρώσουν την πίστα από την αρχή».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles