spot_img

Mercedes: «Δεν παρατάμε το πρωτάθλημα, αλλάζουμε φιλοσοφία»

Η Mercedes δεν πρόκειται να παρατήσει το φετινό πρωτάθλημα, με τον επικεφαλής της, Toto Wolff, να δηλώνει αισιόδοξος παρά τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία.

Η φετινή μάχη τίτλου ανάμεσα στη Mercedes και την Red Bull έχει αναδείξει φαβορί την αυστριακή ομάδα. Η RB16B είναι καθαρά το ταχύτερο μονοθέσιο στο grid αυτήν τη στιγμή, με τον Max Verstappen να έχει 5 νίκες στους 9 πρώτους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Όμωςν η Mercedes δεν σκοπεύει να παρατήσει τη φετινή χρονιά, με τον Wolff να δηλώνει πως βλέπει με αισιοδοξία το υπόλοιπο της σεζόν.

Έχουμε πολλούς αγώνες για το τέλος της σεζόν, όμως για την ώρα πηγαίνουμε κόντρα στα προγνωστικά στη μάχη. Είναι ξεκάθαρο πως η Red Bull έχει το καλύτερο μονοθέσιο, όπως είδαμε στην Αυστρία. Όλα αυτά τα χρόνια έπρεπε να μείνουμε προσγειωμένοι, παρά την υπεροχή στην απόδοση. Τώρα πρέπει να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε το πρωτάθλημα, αρκεί να είναι μαθηματικά ζωντανό. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και όχι πεσιμιστές.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Αυστρίας. 

Εν συνεχεία μίλησε για το σκεπτικό του και την ανάγκη της ομάδας να αλλάξει φιλοσοφία για το υπόλοιπο του 2021.

Είμαι πάντα ένας σκεπτικός άνθρωπος, βλέπω το ποτήρι μισοάδειο. Όμως για φέτος παραμένω αισιόδοξος. Έχουμε ακόμα 13-14 αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος και είμαστε μία εγκατάλειψη πίσω από τη Red Bull. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από δικά μας λάθη. Ξεκάθαρα στην Αυστρία δεν είχαμε τη δυναμική να τους κερδίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα αν θέλουμε να κερδίσουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται στην Μεγάλη Βρετανία και το ιστορικό Silverstone, το τριήμερο 16-18 Ιουλίου. Θα καταφέρει η Mercedes να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα;

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles