spot_img

Μια «ανάσα» πριν τo νέο συμβόλαιο οι Mercedes και Hamilton

Ο επικεφαλής και CEO της Mercedes-AMG, Toto Wolff, επιβεβαίωσε πως ο Lewis Hamilton είναι πολύ κοντά σε νέο συμβόλαιο του με την οποία πιθανώς πριν το Grand Prix Καναδά.

Σε περίπου έξι μήνες ο Lewis Hamilton θα μείνει, προς το παρόν, χωρίς επίσημο συμβόλαιο στη Formula 1. Αν και πολλές φήμες έχουν διαρρεύσει που θέλουν τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να σπάει τα δεσμά του με τη Mercedes-AMG, τόσο ο ίδιος όσο και ο επικεφαλής και CEO της Mercedes-AMG, Toto Wolff, υποστηρίζουν το αντίθετο. Μάλιστα ο αυστριακός επικεφαλής υποστηρίζει πως η ανανέωση του συμβολαίου θα πραγματοποιηθεί πιθανώς πριν το Grand Prix Καναδά.

«Όλα θα γίνουν πολύ σύντομα και δεν μιλάω για εβδομάδες αλλά μέρες. Προσπαθούμε να έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες πριν τον Καναδά. Θα συναντηθούμε σήμερα να το συζητήσουμε. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και μας αναστατώνει όταν πρέπει να μιλήσουμε για χρήματα. Ο Lewis είναι μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο. Έχει πολύπλευρο ρόλο εντός και εκτός πίστας και είναι σημαντικό να τον κρατήσουμε στο άθλημα αυτό όσο πιο πολύ γίνεται. Από άποψη ομάδας, ο Lewis και η Mercedes έχουν μεγάλη ιστορία και δεν έχει αγωνιστεί για καμία άλλη φίρμα από τη Mercedes. Οι δυο μας μπήκαμε στην ομάδα το 2013 και από μια σχέση επαγγελματική τώρα έχουμε μια σχέση φιλίας. Πάντα περνάμε ωραία».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας. 

Στο αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix Ισπανίας η Mercedes κατάφερε να σημειώσει το πρώτο διπλό της βάθρο στην φετινή σεζόν. Οι αναβαθμίσεις στην W-14 E-Performance σύμφωνα με το Wolff άλλαξαν προς το καλύτερο δυνατό τρόπο το μέλλον της ομάδας.

«Το αποτέλεσμα στην Ισπανία μας άξιζε πολύ για τις προσπάθειες όλων μας και πίσω στο Brackley και Brixworth για να φέρουμε το αναβαθμισμένο πακέτο στην πίστα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση του μονοθεσίου και μας έχει δώσει μια νέα γραμμή πλεύσης στην οποία και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε».

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles