spot_img

Mir: «Δείχνω την αξία μου στην πίστα»

Ο Joan Mir μίλησε για τις κακιές γλώσσες που αμφισβητούν την αξία του μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP.

Ο Ισπανός έκανε μια εξαιρετική χρονιά το 2020 και, παρά τη μία του νίκη, πήρε τον Τίτλο στον προτελευταίο αγώνα. Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως το επόμενο μεγάλο αστέρι του MotoGP. Άλλοι όμως τον αποκάλεσαν τυχερό, διότι έλειπε από το Πρωτάθλημα ο Marc Marquez με τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Η Ducati παρουσίασε την GP21

Πριν λίγο καιρό, ο ίδιος ο Mir είχε δηλώσει πως ο Marquez προκάλεσε τον τραυματισμό στον εαυτό του και πως αξίζει ο Τίτλος δίχως εκείνον. Όμως, παραδέχθηκε επίσης πως το Πρωτάθλημα έχει άλλη αίγλη με τον 8-φορές Πρωταθλητή στο grid.

Τώρα, απαντά στους επικριτές του και αυτούς που τον θεωρούν τυχερό που πήρε το Πρωτάθλημα.

Κάθε χρόνο πρέπει να δείχνω τι αξίζω μέσα στις πίστες. Ακόμα κι αν δεν κέρδιζα τον Τίτλο, έπρεπε να δείξω ότι είμαι ανταγωνιστικός. Μου αρέσει αυτή η πίεση. Κάποιοι λένε ότι τελικά κέρδισα με τύχη. Άσε τους όμως να λένε ό,τι θέλουν. Εγώ θα δίνω το 100%, θα σφίγγω τα δόντια μου σε κάθε αγώνα και θα δίνω τα πάντα. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει. Άλλωστε, αυτό είναι μέρος του αθλήματός μας και γενικότερα όλων των σπορ παγκοσμίως. Για το νέο Πρωτάθλημα είμαι έτοιμος. Πέρυσι πήραμε τον Τίτλο με τη μοτοσυκλέτα μας που ήταν ανταγωνιστική. Αν τη βελτιώσουμε κι άλλο και αν προπονηθώ καλύτερα, τότε θα είμαστε και πάλι στη μάχη.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί ο Joan Mir να κατακτήσει και πάλι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2021;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles