spot_img

MotoGP: Η Ducati παρουσίασε την GP21

Η Ducati παρουσίασε την μοτοσυκλέτα GP21, με την οποία θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα του MotoGP τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η ιταλική ομάδα μπαίνει σε μια καινούργια ημέρα, καθώς θα παραταχθεί με ένα νέο οδηγικό line-up. Οι Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci δίνουν τη θέση τους στους Jack Miller και Peco Bagnaia. Το δίδυμο αυτό έρχεται κατευθείαν από την Pramac Ducati καθώς εντυπωσίασαν στο 2020.

Διαβάστε επίσης: Ο Mir θέλει Πρωτάθλημα με τον Marquez στο grid

Μπορεί κανένας εκ των δύο να κέρδισε αγώνα, αλλά έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους εντός πίστας. Ειδικά, ο Miller στο τέλος της σεζόν ήταν ιδιαίτερα δυνατός, παίρνοντας συνεχόμενα βάθρα με την Ducati.MotoGP Ducati GP21

Το 2021 μπορεί να έχει νέο αίμα η ομάδα, αλλά στοχεύει ψηλά. Ιδιαίτερα με την πιθανή απουσία του Marc Marquez, όλα είναι πιθανά στο απρόβλεπτο MotoGP. Το 2020 κατέκτησε μάλιστα το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών με έναν εμφατικό τρόπο, παρά το γεγονός πως είχε μόλις 2 νίκες.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Gigi Dall’Ignia, μίλησε για την νέα σεζόν και το τι περιμένει από τους αναβάτες του.

Η έναρξη της σεζόν είναι ιδιαίτερη στιγμή και φέτος ακόμα περισσότερο, καθώς έχουμε δύο εντελώς νέους οδηγούς. Έχουμε τον Jack Miller και τον Peco Bagnaia. Αμφότεροι είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι, νέοι αλλά ήδη έχουν πολλή εμπειρία με την μοτοσυκλέτα μας. Μαζί μπορούμε όχι μόνο να υπερασπιστούμε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, αλλά να πάρουμε και το Πρωτάθλημα Οδηγών. Με τους φετινούς κανονισμούς δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά στην μοτοσυκλέτα. Όμως, κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορέσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην μοτοσυκλέτα. Το κάναμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

MotoGP Ducati GP21

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα λόγια του Ιταλού φέρνουν την Ducati με βλέψεις για Πρωτάθλημα στην GP21. Μπορούν μετά από 13 χρόνια όμως οι Ιταλοί να μπορέσουν να το κατακτήσουν;MotoGP Ducati GP21

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles