spot_img

Μόνο θετικά βλέπει τη συνεργασία Renault & McLaren ο Prost

O Alain Prost πιστεύει πως η νέα συνεργασία της Renault με την McLaren F1 θα βοηθήσει τον Γάλλο κατασκευαστή, παρά το μεγάλο ρίσκο.

Το GP Σιγκαπούρης δεν ήταν μόνο εντυπωσιακό στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στον εξωαγωνιστικό. Την Παρασκευή μετά το FP1 είχαμε μια σειρά από ανακοινώσεις που λίγο πολύ τις γνωρίζαμε. Η McLaren χώρισε με την Honda και θα έχει κινητήρες Renault από το 2018, ενώ οι Ιάπωνες θα προμηθεύουν την Toro Rosso, με τον Carlos Sainz να γίνεται οδηγός των Γάλλων από την επόμενη χρονιά.

Τώρα, ο Prost πιστεύει πως η συμφωνία με την McLaren είναι για το καλό της εταιρίας, παρά το ρίσκο που υπάρχει, όσον αναφορά τον ανταγωνισμό.

Είναι ένα πολύ καλό επίτευγμα που έχουμε μια συμφωνία με την McLaren. Είναι μια μεγάλη διαδικασία, όχι μόνο στο να έχουμε έναν νέο συνεργάτη, αλλά και την στρατηγική της Renault μακροπρόθεσμα. Είναι καλό για εμάς, παρά το ρίσκο για έναν πολύ δυνατή ομάδα δίπλα μας ως ανταγωνιστή. Αλλά ως εργοστασιακή ομάδα, θες να τους κερδίσεις όλους.

Το 2018 αναμένεται από τώρα με μεγάλη αγωνία, καθώς περιμένουμε τις Mercedes, Ferrari, Red Bull, Renault και McLaren να είναι οι 5 πιο δυνατές ομάδες και να δίνουν μάχες μεταξύ τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles