spot_img

MotoGP Άγιος Μαρίνος FP3: Απόλυτη κυριαρχία Ducati

O Jack Miller ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP3 του GP Αγίου Μαρίνου, με τις μοτοσικλέτες της Ducati να δείχνουν να είναι άπιαστες. 

Υπό το φόβο της βροχής, οι ομάδες άλλαξαν τα προγράμματά τους στο FP3 του Grand Prix Αγίου Μαρίνου. όμως αυτό δεν εμπόδισε την Ducati από το να πάρει τις τρεις πρώτες θέσεις στη διαδικασία, με τον Τζακ Μίλερ να είναι ο ταχύτερος. Ο αναβάτης με μία εντυπωσιακή προσπάθεια στο τέλος έγραψε το 1:31,296 και πλησίασε επικίνδυνα το ρεκόρ πίστας. Εντυπωσιακός ήταν και ο Πέκο Μπανάια που βρέθηκε στη 2η θέση όντας λιγότερο από ένα δέκατο πίσω από τον teammate του. Ο Ενέα Μπαστιανίνι που ήταν ταχύτερος εχθές, πήρε την 3η θέση και είναι ένα εκ των φαβορί για τις κατατακτήριες.

Η μάχη της δεύτερης σειράς θα είναι ανάμεσα στις Aprilia και τον Κουαρταραρό, ο οποίος είδε τον πρώην teammate του, Μάβερικ Βινιάλες να τον ξεπερνά. Ο Άλεξ Ρίνς κατάφερε να σηκώσει ψηλά τη σημαία της Suzuki στο FP3, ενώ και ο Ζοάν Ζαρκό ήταν επίσης εντός της πρώτης 10άδας.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για τη Formula 1. 

Τα τελευταίο εισιτήρια της απευθείας πρόκρισης στο Q2 τα πήραν οι Φράνκο Μορμπιντέλι της Yamaha και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα της KTM. O Iταλός είδε το χρόνο του Μάρκο Μπεζέκ να ακυρώνεται, ενώ ο Πορτογάλος, ενώ είχε πτώση στα τελευταία 5 λεπτά στάθηκε τυχερός, μιας και είδε εκείνος το χρόνο του Χόρχε Μαρτίν να ακυρώνεται.

Η δράση συνεχίζεται στις 14:30 ώρα Ελλάδος με το FP4, ενώ στις 15:10 είναι προγραμματισμένες οι κατατακτήριες δοκιμές. Τα σύννεφα είναι «βαριά» πάνω από το Μιζάνο και δεν αποκλείεται να δούμε τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της.

Αποτελέσματα FP3 GP Αγίου Μαρίνου

πΠηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles