spot_img

MotoGP, Άγιος Μαρίνος QP: Thriller Miller στην pole position

Η Ducati για μία ακόμα περίοδο κατατακτηρίων ήταν ασυναγώνιστες, καθώς σημείωσαν τους τέσσερις ταχύτερους χρόνους, με το Jack Miller να είναι οριακά ταχύτερος του Francesco Bagnaia στην κορυφή.

Οι κατατακτήριες του GP Αγίου Μαρίνου στο MotoGP επηρεάστηκαν από τις καιρικές συνθήκες, με τις σταγόνες βροχής να εμφανίζονται σε μικρά χρονικά διαστήματα. Η Ducati, ωστόσο, δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο, με τους αναβάτες της να σημειώνουν τους 4 πρώτους χρόνους. Η εργοστασιακή ομάδα του ιταλικού εργοστασίου βρέθηκε στην κορυφή, με τον Jack Miller να σταματά τα χρονόμετρα στο 1:31.899, ενώ ο Francesco Bagnaia ήταν μόλις 0,015s πίσω του. Οι Enea Bastianini και Marco Bezzecchi, επίσης με Ducati, ήταν στις θέσεις 3 και 4 αντίστοιχα, με τις διαφορές τους από την pole να κυμαίνονται, κατά σειρά, στα 0,115s και 0,149s. Την πρώτη πεντάδα στους χρόνους συμπλήρωσε ο Maverick Vinales με Aprilia, ενώ ο Bagnaia με την ποινή 3 θέσεων που έχει θα εκκινήσει από την 5η θέση.

Οι Johann Zarco και Luca Marini με δορυφορικές Ducati ήταν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, μπροστά από τον επικεφαλής του Πρωταθλήματος, το Fabio Quartararo με Yamaha (8η θέση). Ο Aleix Espargaro θα βρίσκεται δίπλα του στην 9η θέση στο grid του αγώνα. Ο Miguel Oliveira με ΚΤΜ ήταν στη 10η θέση, με τους Franco Morbidelli (Yamaha) και Alex Rins (Suzuki) να έπονται στις θέσεις 11 και 12 αντίστοιχα.

Το Q1 ήταν αρκετά απρόβλεπτο, καθώς προς το τέλος της διαδικασίας έπεσαν σταγόνες βροχής στην πίστα και δε βοήθησε τους αναβάτες να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Ο Jorge Martin δεν επωφελήθηκε από τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες κι έμεινε εκτός του Q2 για 0,011s. Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati περιορίστηκε στη 13η θέση, με το Fabio Di Giannantonio (Ducati) να έπεται στη 14η θέση. Ο Brad Binder με ΚΤΜ βρέθηκε στη 15η θέση, μπροστά από τον Alex Marquez (16η θέση) με Honda. Ο Michele Pirro με Ducati ήταν στη 17η θέση, με τον Andrea Dovizioso με Yamaha να κατατάσσεται 18ος στις τελευταίες κατατακτήριες της καριέρας του στο MotoGP.

Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Pol Espargaro και Stefan Bradl (Honda), Darryn Binder (Yamaha), Takaaki Nakagami (Honda), Kazuki Watanabe (Suzuki), καθώς και οι ΚΤΜ των Remy Gardner και Raul Fernandez.

Το GP Άγιου Μαρίνου διεξάγεται στις 4 Σεπτεμβρίου, με την εκκίνησή του να πραγματοποιείται στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα QP GP Αγίου Μαρίνου

Image

Image

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles