spot_img

MotoGP Αυστρία FP2: Οριακά στην κορυφή ο Zarco με Ducati

Η Ducati παρέμεινε στην κορυφή των χρόνων, με το Johann Zarco να διαδέχεται τον Jack Miller στην πρώτη θέση στο FP2, στην εσωτερική μάχη της ιταλικής ομάδας.

Το προβάδισμα της Ducati στο Red Bull Ring συνέχισε να αναδεικνύεται και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Αυστρίας, καθώς η πρώτη τριάδα είχε αναβάτες της ιταλικής μοτοσυκλέτας. Ο Johann Zarco με Pramac ήταν ταχύτερος όλων με χρόνο 1:29.837, ενώ ο teammate του, Jorge Martin, ήταν στην 3η θέση έχοντας διαφορά μόλις 0,029s από την κορυφή. Ανάμεσά τους βρισκόταν ο Jack Miller της εργοστασιακής ομάδας στα 0,024s από τον ταχύτερο χρόνο. Ο Fabio Quartararo με Yamaha ήταν στην 4η θέση με τη δική του απόσταση από την πρώτη θέση να κυμαίνεται μόλις στα 0,040s. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Francesco Bagnaia (+0,160s) με εργοστασιακή Ducati. Ακολούθησαν οι Luca Marini, Marco Bezzecchi και Enea Bastianini, όλοι τους με δορυφορικές Ducati στις θέσεις 6, 7 και 8 αντίστοιχα.

Ο Maverick Vinales με Aprilia ήταν στην 9η θέση και ο Brad Binder με ΚΤΜ συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα. Ο Aleix Espargaro με Aprilia ήταν λίγο πίσω από τον teammate του στην 11η θέση, με τον Takaaki Nakagami με Honda να είναι ο ταχύτερος αναβάτης της Honda στη 12η θέση. Απογοήτευσε η Suzuki, η οποία είχε τον Alex Rins στη 13η και το Joan Mir στη 15η θέση, ενώ ανάμεσά τους βρισκόταν ο Pol Espargaro με Honda στη 14η θέση.

Ο Alex Marquez με Honda ήταν στη 16η θέση, μπροστά από τις Yamaha των Franco Morbidelli και Andrea Dovizioso στις θέσεις 17 και 18 αντίστοιχα. Την κατάταξη συμπλήρωσαν, από τις θέσεις 19 μέχρι και 25, οι Fabio Di Giannantonio (Ducati), Lorenzo Savadori (Aprilia), Stefan Bradl (Honda), Miguel Oliveira και Remy Gardner (KTM), Darryn Binder (Yamaha) και ο Raul Fernandez με ΚΤΜ.

Η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών του GP Αυστρίας, η οποία θα καθορίσει και τους αναβάτες που θα βρεθούν απευθείας στο Q2 των κατατακτηρίων, θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 10:55 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP2 GP Αυστρίας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles