spot_img

MotoGP Αυστρία FP3: Πρόβα pole position o Zarco

Ο Johann Zarco πήρε την τελευταία στιγμή την πρώτη θέση και στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, αφήνοντας στη δεύτερη το Fabio Quartararo με Yamaha.

Ο Johann Zarco με Ducati κατάφερε να σημειώσει και πάλι τον ταχύτερο χρόνο στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου στο Red Bull Ring, έστω και την τελευταία στιγμή. Ο Γάλλος αναβάτης σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:28.964, ενώ από το FP3 δεν έλειψαν οι πτώσεις. Για την ακρίβεια, οι Luca Marini, Remy Gardner και Aleix Espargaro είχαν τις άτυχες στιγμές τους στη διαδικασία. Πίσω από το Zarco, με διαφορά 0,153s ήταν ο Fabio Quartararo με Yamaha, ο οποίος δηλώνει παρών για τη μάχη της pole position. Ακολούθησαν μοτοσυκλέτες της Ducati στις θέσεις 3 μέχρι 6, με τον Jack Miller να κλείνει την πρώτη τριάδα αναβατών και τους Jorge Martin, Francesco Bagnaia και Enea Bastianini να έπονται.

Ο Alex Rins με Suzuki ήταν στην 7η θέση, μπροστά από τον Brad Binder με ΚΤΜ. Την πρώτη δεκάδα, η οποία παίρνει απευθείας «εισιτήριο» για το Q2 το μεσημέρι, συμπλήρωσαν οι Maverick Vinales με Aprilia και Joan Mir με Suzuki. Ο Aleix Espargaro με Aprilia έμεινε στην 11η θέση και δεν τα κατάφερε μόλις για 0,038s.

Ο Takaaki Nakagami, αν και ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Honda, περιορίστηκε στη 12η θέση, με τους Ιταλούς Marco Bezzecchi, Fabio Di Giannantonio και Luca Marini, όλοι με Ducati, να έπονται στις θέσεις 13, 14 και 15 αντίστοιχα. Ο Pol Espargaro με Honda απογοήτευσε, όντας μόλις 16ος, ενώ είχε πίσω του το Franco Morbidelli (17η θέση, Yamaha) και το Miguel Oliveira (18η θέση, ΚΤΜ). Η κατάταξη από τις θέσεις 19 μέχρι και 25 συμπληρώθηκε από τους Andrea Dovizioso (Yamaha), Alex Marquez και Stefan Bradl (Honda), Darryn Binder (Yamaha), τους Remy Gardner και Raul Fernandez της Tech3 KTM, καθώς και τον Lorenzo Savadori με Aprilia.

Το FP4 του GP Αυστρίας διεξάγεται στις 14:30 ώρα Ελλάδος, με τις κατατακτήριες να ακολουθούν άμεσα στις 15:10. 

Αποτελέσματα FP3 GP Αυστρίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles