spot_img

O Sainz εξηγεί πως η Ferrari έχασε στα ίσα από τις Red Bull και Mercedes

Ο Carlos Sainz μίλησε ανοιχτά για την απογοητευτική εμφάνιση της Scuderia Ferrari στο Grand Prix Ουγγαρίας και πιστεύει πως μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα θα είναι περισσότεροι ανταγωνιστικοί. 

Η Scuderia Ferrari δεν κατάφερε να κλείσει το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο. Στο Grand Prix Ουγγαρίας ενώ η F1-75 κατά τις ελεύθερες δοκιμές ήταν στην κορυφή των χρόνων, στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου όπως και στον αγώνα της Κυριακής η απόδοση της έπεσε δραματικά. 

Ο Carlos Sainz σε δηλώσεις του τόνισε πως η εμφάνισή τους ήταν απρόσμενη και τους έχει προβληματίσει αρκετά. 

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς, γιατί την Παρασκευή είχαμε την απόλυτη κυριαρχία. Είχαμε πολύ δυνατό ρυθμό σε μια πίστα με υψηλές θερμοκρασίες και ήμασταν ξεκάθαρα πιο μπροστά από τους άλλους. Ξαφνικά ο Verstappen και ο Hamilton πετούσαν και εμείς δεν είχαμε τον ρυθμό τους. Πρέπει να είμαστε ειλικρινής με την απόδοσή μας και να δούμε τι πήγε λάθος υπό αυτές τις συνθήκες. Το μονοθέσιο δεν απέδιδε πολύ καλά και πρέπει να βελτιωθούμε την επόμενη φορά».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Ένα βασικό πρόβλημα για την Ferrari στην πίστα του Hungaroring ήταν οι θερμοκρασίες στα ελαστικά παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία στο οδόστρωμα ήταν πιο χαμηλή σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Ο Ισπανός τερμάτισε στην 4η θέση ενώ ο teammate του Charles Leclerc στην 6η.  Ο Sainz πιστεύει πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της άμεσα.

«Νομίζω στον αγώνα της Κυριακής οι συνθήκες καθόρισαν την απόδοσή μας και δεν βοήθησαν καθόλου. Ήδη το Σαββάτο είχαμε κάνει ένα βήμα πίσω, αφού δεν ήμασταν στην pole position, και την Κυριακή κάναμε ακόμα ένα βήμα πίσω. Νομίζω υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο μονοθέσιο. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να αναλύσουμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις συνθήκες. Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε πιο δυναμικά».  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Απομένουν λίγες μέρες μέχρι το τέλος του καλοκαιρινού διαλλείματος. Θα καταφέρει η Ferrari να λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας και να επιστρέψει στην μάχη για τον τίτλο;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles