spot_img

Ο Schumacher υποψήφιος για την Alpine

Ο Mick Schumacher θα μπορούσε να είναι μία πιθανή λύση για τη θέση του οδηγού στην Alpine το 2023, σύμφωνα με τοποθέτηση του αδερφού του πατέρα του, Ralf Schumacher.

Η Alpine έχει καταφέρει να βρεθεί σε δυσμενή θέση αναφορικά με τον teammate του Esteban Ocon για το 2023. Η γαλλική ομάδα εξεπλάγη όταν έμαθε την αποχώρηση του Fernando Alonso για την Aston Martin και σχεδίαζε την αντικατάστασή του με τον ταλαντούχο Oscar Piastri. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μαζί του, δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο μπέρδεμα, με τον Αυστραλό να διαψεύδει την υπογραφή συμβολαίου με την Alpine για το 2023 λίγα λεπτά αργότερα.

Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη για τον teammate του Esteban Ocon το 2023. Οι πιθανοί υποψήφιοι για το κενό που άφησε ο Fernando Alonso στη γαλλική ομάδα είναι αρκετοί. Ένα όνομα που προέκυψε μετά από δήλωση του πρώην οδηγού της Formula 1, Ralf Schumacher, είναι αυτό του ανιψιού του, Mick Schumacher. Σε σχετική τοποθέτησή του στο Sky Sports Germany, ο πρώην οδηγός των Jordan, Williams και Toyota αναφέρθηκε στην κενή θέση οδηγού στην Alpine.

«Συνεπώς, (ο Mick Schumacher) θα μπορούσε να είναι ένας υποψήφιος, ο οποίος, όπως έχουμε δει, διαθέτει ταχύτητα. Ο Nico Hulkenberg βρίσκεται επίσης στη λίστα, έπειτα υπάρχει το ερωτηματικό για τον Daniel Ricciardo. Προσωπικά, δε νομίζω πως θα πάρει άλλη ευκαιρία στη Formula 1, όμως δε γνωρίζω αυτή τη στιγμή ποιον θα επέλεγε η Alpine».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Ο Mick Schumacher είχε μία συμπαθητική πρώτη σεζόν στη Formula 1, όμως η έναρξη του δεύτερου χρόνου του στη Haas δεν ήταν θετική. Ο Γερμανός είδε τον teammate του, Kevin Magnussen, να είναι πολύ ταχύτερος από τον ίδιο, ενώ ταυτόχρονα έκανε και αρκετά λάθη, τα οποία προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις του στα GP Μ. Βρετανίας και Αυστρίας, όπου και συγκέντρωσε τους πρώτους του πόντους στη Formula 1, έχουν ανεβάσει τις πιθανότητες παραμονής του στο grid πέρα του 2022.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles