spot_img

MotoGP: Η Honda ανανέωσε μέχρι το 2026

Η Honda έγινε ακόμα ένας κατασκευαστής ο οποίος επέκτεινε την συμμετοχή του στο MotoGP μέχρι και το 2026.

Οι τελευταίες ημέρες αποδείχθηκαν κρίσιμες για το κορυφαίο Πρωτάθλημα σε δύο τροχούς. Η KTM αρχικά, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την Dorna. Έπειτα, η Ducati έγινε ο δεύτερος κατασκευαστής που ανακοίνωσε την παραμονή της μέχρι το 2026. Σειρά τώρα έχει και το HRC και έγινε ο τρίτος κατασκευαστής που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο MotoGP.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 5 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Honda έχει μια τεράστια ιστορίες στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα brand στην ιστορία. Από το 1954, μετρά πάνω από 800 νίκες σε όλες τις κατηγορίες, έχοντας συνολικά τριψήφιο αριθμό οδηγών νικητών.

Ο Πρόεδρος της Honda, Noriaki Abe, μίλησε για την επέκταση συμφωνίας με την Dorna. Μίλησε μόνο με τα καλύτερα λόγια για την παραμονή του HRC στο MotoGP και αναμένει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Πρώτα θέλω να εκφράσω το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στον Carmelo Ezpeleta και σε όλους που οργάνωσαν το Πρωτάθλημα εν μέσω της πανδημίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας με το MotoGP που είναι ζωτικής σημασίας για τις δραστηριότητές μας στη μηχανοκίνηση. Το MotoGP είναι η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις μοτοσυκλέτες και μέσω αυτού μπορούμε και εξελίσσουμε διάφορες τεχνολογίες κι ετοιμάζουμε καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας. Η Honda θα συνεχίσει να κάνει χαρούμενους τους πελάτες της παγκοσμίως, μέσω των δραστηριοτήτων της που συμπεριλαμβάνουν το MotoGP.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος της Dorna, Carmelo Ezpaleta, τοποθετήθηκε για την εξέλιξη αυτή.

Αυτή η ανακοίνωση γεμίζει με υπερηφάνεια το MotoGP, μιας και η Honda είναι από τα πρώτα ονόματα που έρχονται κατά νου όταν σκεφτόμαστε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και αυτή η ανανέωση ενισχύει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σειρά στο επόμενο χρονικό διάστημα έχουν οι Yamaha, Suzuki να επεκτείνουν τη συμμετοχή τους στο MotoGP. Η Aprilia αναμένεται να υπογράψει και εκείνη, παρά τις τελευταίες φήμες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το MotoGP μπαίνει στη περίοδο παρουσιάσεων των ομάδων και ακολουθούν οι χειμερινές δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles