spot_img

MotoGP, Ινδία: Ο Bezzecchi ξεκίνησε δυναμικά

Ο Marco Bezzecchi της VR46 ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην παρθενική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του MotoGP στην Ινδία. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP επισκέφθηκε την Ινδία και το Buddh International Circuit. Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στην ινδική πίστα αποτέλεσε τη γνωριμία των αναβατών και των ομάδων με το εντυπωσιακό σιρκουί και τις πολύ δύσκολες συνθήκες που δημιουργούν η ζέστη και η υγρασία.

Τον καλύτερο χρόνο σε αυτήν την πρώτη περίοδο ήταν ο Marco Bezzecchi της VR46 Ducati. Ο νεαρός Ιταλός ήταν λίγο ταχύτερος από τον Marc Marquez της Repsol Honda, ο οποίος πάντα προσαρμόζεται πολύ γρήγορα σε νέες πίστες. Ο Brad Binder της ΚΤΜ ήταν 3ος, μπροστά από την μίνι-έκπληξη, που ήταν η 4η θέση του Raul Fernande της RNF Aprilia.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωριμία και η προσαρμογή των αναβατών σε μια πίστα που έβλεπαν για πρώτη φορά δεν έγινε χωρίς προβλήματα. Το δυσκολότερο σημείο φάνηκε να είναι η πρώτη στροφή, στα φρένα της οποίας σχεδόν όλοι βγήκαν είτε στην άσφαλτο διαφυγής είτε στην αμμοπαγίδα, χωρίς να λείπουν φυσικά και οι πτώσεις.

Πέρα από τη διαδρομή όμως, τη δυσκολότερη ημέρα είχε η ομάδα της Yamaha. Ο Fabio Quartararo αναγκάστηκε να επιστρέψει στο γκαράζ της ομάδας δύο φορές λόγω μηχανικού προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων της Μ1 και οι μηχανικοί της ομάδας κάλεσαν πίσω προληπτικά και τον Franco Morbidelli. Το αποτέλεσμα ήταν οι αναβάτες της Yamaha να κάνουν τους λιγότερους γύρους από όλους και να ξεκινούν το 3ήμερο στην Ινδία «με το αριστερό».

Αποτελέσματα FP1 MotoGP, Ινδία 

fp1

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles