spot_img

GP Ιαπωνίας FP1: Επιστροφή στην κανονικότητα

Ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Ιαπωνίας έχοντας πολύ μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα.

Το δέκατο-έκτο αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1 στο 2023 ξεκίνησε, με το FP1 να είναι γεγονός για το Grand Prix Ιαπωνίας. Ομάδες και οδηγοί επέστρεψαν στην αγαπημένη τους Σουζούκα, λίγες ημέρες μετά τη συναρπαστική μάχη της Σιγκαπούρης.

Ο Max Verstappen έδειξε από νωρίς πως η αποτυχία της Μαρίνα Μπέι ήταν μεμονομένο περιστατικό, καθώς σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο FP1. O Ολλανδός με τη μαλακή γόμα σημείωσε το 1:31,647 και ήταν 0,626 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Carlos Sainz της Scuderia Frerari. H διαφορά της RB19 είναι τρομακτική κι ας είμαστε ακόμη στην πρώτη περίοδο δοκιμών. Τρίτος ήταν ο Lando Norris της McLaren, ο οποίος ξεπέρασε στο τέλος τον Charles Leclerc με τη δεύτερη SF-23.

Ο Yuki Tsunoda ήταν εντυπωσιακός σημειώνοντας την πέμπτη ταχύτερη επίδοση και ήταν ο τελευταίος οδηγός στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Verstappen. Ο Fernando Alonso της Aston Martin ήταν 5ος, μπροστά από τους Oscar Piastri της McLaren και Alex Albon της Williams.

Δείτε τη νέα μας εκπομπή για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης.

Εξαιρετική ήταν η 9η ταχύτερη επίδοση του Liam Lawson, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσε ο Lance Stroll. Προβληματική ήταν η απόδοση των οδηγών της Mercedes-AMG, καθώς τόσο ο George Russell όσο και ο Lewis Hamilton ήταν εκτός 10άδας. Εκτός αυτής ήταν και ο Sergio PErez, με τη διαφορά από τον Verstappen να είναι 1,3 δευτερόλεπτα.

Η δράση συνεχίζεται στις 09:00 ώρα Ελλάδος με τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP1 GP Ιαπωνίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles