spot_img

MotoGP, Ινδία: Ο Marini πήρε τη σκυτάλη, μικρές οι διαφορές

Ο Luca Marini της VR46 ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην κρίσιμη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του MotoGP στην Ινδία που έκρινε τα αυριανά γκρουπ των κατατακτήριων δοκιμών. 

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Ινδίας του MotoGP, το πρώτο στην ιστορία και κρίσιμο για τη συνέχεια του αγωνιστικού τριημέρου. Οι αναβάτες και οι ομάδες είχαν στη διάθεσή τους 70 λεπτά ώστε να βελτιώσουν τις μοτοσικλέτες τους και να κάνουν προσομοιώσεις κατατακτήριων δοκιμών.

Ταχύτερος μετά τις δοκιμές της Παρασεκυής ήταν ο Luca Marini της VR46 Ducati. O Ιταλός σημείωσε στο τέλος της διαδικασίας το 1:44,782 και έκανε το 2/2 για την ομάδα του Valentino Rossi. Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, με τον Jorge Martin της Pramac Racing να υπολείπεται μόλις κατά 8 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Aleix Espargaro της Aprilia, o οποίος ήταν μισό δέκατο του δευτερολέπτου πίσω από τον Μαρίνι.

Ο Marc Marquez συνέχισε τη δυναμική του εμφάνιση και πήρε την 4η θέση και ήταν μπροστά από τον Marco Bezzecchi της VR46. Ο Maverick Vinales ήταν 6ος μπροστά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Pecco Bagnaia. Στην 8η θέση ήταν ο Fabio Quartararo που ανέκαμψε από την κάκιστη πρωινή περίοδο, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι Johann Zarco και Joan Mir.

Οι πρώτοι 10 της κατάταξης θα συμμετάσχουν απευθείας στο Q2 στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Ορισμένοι αναβάτες όπως οι Quartararo και Mir είχαν εξαιρετική επίδοση. Άλλοι, όπως οι Brad Binder, Jack Miller και Miguel Oliveira είχαν κακούς χρόνους, μιας και θα δώσουν μάχη από το Q1.

Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για τις 08:50 ώρα Ελλάδος, το Σάββατο 23/9.

Αποτελέσματα Ελεύθερων Δοκιμών MotoGP, Ινδίας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles