spot_img

MotoGP – Ινδονησία: Μπροστά ο Espargaro, σε μπελάδες ο Bagnaia

O Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος οδηγός στις δοκιμές του MotoGP την Παρασκευή στην Ινδονησία, καθώς σημείωσε επίσης ένα νέο ρεκόρ πίστας. 

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η πρώτη ημέρα δράσης του Grand Prix Ινδονησίας, με τις ελεύθερες δοκιμές να μας δίνουν μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια του τριημέρου. Ομάδες και αναβάτες, αξιολόγησαν τις μοτοσικλέτες τους, έκαναν προσομοιώσεις αγώνα και κατατακτηρίων. Επιπλέον, κρίθηκαν τα γκρουπ των αυριανών Q1 και Q2 που θα κρίνουν το grid των δύο αγώνων.

Ταχύτερος μετά τη δεύτερη περίοδο δοκιμών ήταν ο Aleix Espargaro. Ο αναβάτης της Aprilia παρά την πτώση του στο δεύτερος μισό της διαδικασίας, σημείωσε το 1:30,474 δείχνοντας πως έχει την ταχύτητα για τη νίκη στην Ινδονησία. Η ιταλική ομάδα έκανε μάλιστα το 1-2, με τον Maverick Vinales να ακολουθεί μόλις 0,154 δευτερόλεπτα πίσω. Παρά το σοβαρό του τραυματισμό, ο Marco Bezzecchi της VR46 Ducati έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο για να πάρει την 3η θέση.

Ακολούθησαν οι Brad Binder με KTM και Jorge Martin με Pramac Ducati, ενώ ο Marc Marquez της Honda κατέλαβε την 6η θέση. Ο Miguel Oliveira έφερε ακόμη μία μοτοσικλέτα της Aprilia στην πρώτη 10άδα. Ακολούθησαν οι Fabio di Giannantonio, Jack Miller και Fabio Quartararo.

Όλοι οι παραπάνω αναβάτες πήραν το «χρυσό» εισιτήριο για το Q2 στις αυριανές κρίσιμες κατατακτήριες δοκιμές.

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από τη δεύτερη διαδικασία της Παρασκευής. Ο Pecco Bagnaia κατετάγη μόλις 16ος. Στον τελευταίο του γύρο είχε μια πολύ τρομακτική στιγμή που λίγο έλλειψε να οδηγήσει σε πτώση. Αύριο θα δώσει μάχη από το Q1 και αυτό φυσικά δυσκολεύει το έργο του.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ινδονησίας είναι προγραμματισμένες για τις 5:50 ώρα Ελλάδος, το Σάββατο, 14/10.

Αποτελέσματα MotoGP, Ινδονησία Ελεύθερες Δοκιμές

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles