spot_img

Ο υποστηρικτής – έκπληξη της Andretti στην προσπάθεια εισόδου στην F1

Η προσπάθεια της Andretti Global να εισέλθει στη Formula 1 βρήκε έναν υποστηρικτή-έκπληξη, κάτι σημαντικό για το μέλλον.

πρώτο βήμα έγινε για την Andretti Global. H αμερικανική ομάδα πήρε το «ΟΚ» από την FIA για να γίνει η 11η ομάδα της Formula 1 και τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφίβολα το κύριο θέμα συζήτησης. Βέβαια, μέχρι να βρεθεί στο grid, υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν και το πιο σημαντικό: Να πάρει έγκριση από την FOM.

Όπως είναι λογικό το θέμα ήταν στην κορυφή της λίστας συζήτησης στην πίστα του Λουσέιλ, πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση του Grand Prix Κατάρ. Εκεί, οι οδηγοί ρωτήθηκαν για το πώς βλέπουν την προοπτική ένταξης μιας νέας ομάδας στο grid.

Ο οδηγός που ήταν άκρως υποστηρικτικός στην προσπάθεια της Andretti και τόνισε πως σε πολλούς δεν θα αρέσουν τα σχόλιά του, ήταν ο Lewis Hamilton.

«Πιστεύω πως είναι φοβερό ένα τέτοιο σενάριο. Πάντα πίστευα πως δεν έχουμε αρκετά μονοθέσια στο grid. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα είναι χαρούμενοι με τα σχόλιά μου και τη στήριξή μου. Όμως πιστεύω πως μια 11η ομάδα θα ήταν φοβερό νέο».

Ο Fernando Alonso έχει οδηγήσει για την Andretti στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης και γνωρίζει προσωπικά την ομάδα. Για την ένταξή της στην F1, ανέφερε.

«Είναι μια φοβερή ομάδα, γνωρίζω τον Michael και θα ήταν ένα φοβερό όνομα να το εντάξουμε στο σπορ. Είναι άλλοι όμως υπεύθυνοι για κάτι τέτοιο. Πρώτα είναι η FIA, μετά η FOM και μετά οι ομάδες. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Μπορεί να συμπαθώ τον Michael και τον οργανισμό αλλά κατανοώ ορισμένα πράγματα και θα στηρίξω τη θέση της Aston Martin».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles