spot_img

MotoGP – Ινδονησία, Σπριντ: Επιβλητική νίκη Martin και πρωτιά στο πρωτάθλημα

Ο Jorge Martin πρωταγωνίστησε στον Αγώνα Σπριντ του MotoGP στην Ινδονησία και πήρε «κεφάλι» στο πρωτάθλημα αναβατών.

Ο Αγώνας Σπριντ του GP Ινδονησίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Jorge Martin. Ο ασταμάτητος Ισπανός αναβάτης της Pramac Ducati πήρε την 4η συνεχόμενη νίκη του σε Σπριντ στη σειρά και εκτός από το χρυσό μετάλλιο πήρε και την πρωτοπορία στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβατών από τον Pecco Bagnaia, που έμεινε στην 8η θέση. Ηρωικό αγώνα έκαναν οι δύο αναβάτες της VR46 Ducati, οι οποίοι τρέχουν τραυματίες, αλλά κατάφεραν να τερματίσουν ο -poleman- Λούκα Μαρίνι στη 2η θέση και ο Marco Bezzecchi στην 3η.

Η νίκη του Martin σηναίνει επίσης ότι η Ducati κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών για 4η χρονιά στη σειρά, ένα γεγονός που πιστοποιεί την ανωτερότητα της ιταλικής ομάδας σε αυτήν την εποχή του MotoGP.

Ακολούθησε ο Maverick Vinales της Aprilia, o οποίος έμεινε από ελαστικά στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Ο Fabio Quartararo πήρε ένα πολύτιμο Τοπ5 και αύριο θέλει ξανά ένα δυνατό αποτέλεσμα. Εξαιρετική ήταν η 6η θέση του Fabio Di Giannantonio, ενώ ο Enea Bastianini αφού πέταξε εκτός Q2 τον teammate του, τον κράτησε πίσω του σε όλο το Σπριντ. Τον τελευταίο βαθμό πήρε ο Miguel Oliveira, o οποίος είχε ένα πολύ ήσυχο απόγευμα.

Η ανατροπή έγινε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, με τον Jorge Martin να είναι πλέον ο πρωτοπόρος. Πολλά θα κριθούν στον αγώνα της Κυριακής, που θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδας)

Αποτελέσματα Αγώνα Σπριντ GP Ινδονησίας

sprint

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles