spot_img

MotoGP Μ. Βρετανία FP1: Ταχύτερος ο Zarco με Ducati

Ο Johann Zarco έφερε τη Ducati στο φινάλε της πρώτης περιόδου των ελεύθερων στην πρώτη θέση, με τον Francesco Bagnaia ελάχιστα πίσω του, παρά τις πτώσεις που είχαν στο αρχικό σκέλος της διαδικασίας.

Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών για το MotoGP στο Silverstone ξεκίνησε με μία πτώση από το Francesco Bagnaia και κάποια μηχανικά προβλήματα του Fabio Quartararo. Αμφότεροι οι δύο αναβάτες επανήλθαν αργότερα και συνέχισαν τη διαδικασία. Ακολούθησε μία ακόμα πτώση από το Johann Zarco.

Τα οδηγικά λάθη των δύο αναβατών της Ducati, ωστόσο, δεν τους επηρέασαν ιδιαίτερα, καθώς βρέθηκαν στην κορυφή των χρόνων. Ο Johann Zarco, μάλιστα, ήταν ταχύτερος όλων γυρνώντας στο 1:59.893, ενώ ο Francesco Bagnaia ακολουθούσε μόλις στα 0,027s πίσω του. Ο Alex Rins (+0,327s) με Suzuki ήταν στην 3η θέση, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Fabio Quartararo (+0,545s) με Yamaha και Takaaki Nakagami (+0,555s) με Honda στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα.

Η Aprilia είχε τον Aleix Espargaro στην 6η θέση, μπροστά από τον teammate του, Maverick Vinales, που ήταν στη 7η. Ο Joan Mir με Suzuki ολοκλήρωσε το FP1 στην 8η θέση, ενώ ο Jorge Martin με Ducati βρέθηκε στην 9η θέση, ενώ ο Brad Binder ήταν ο ταχύτερος αναβάτης με ΚΤΜ στη 10η θέση.

Ο Pol Espargaro με Honda ήταν στην 11η θέση, με τους Jack Miller και Marco Bezzecchi με Ducati να έπονται στις θέσεις 12 και 13 αντίστοιχα. Ο Miguel Oliveira με ΚΤΜ βρέθηκε στη 14η θέση και ο Alex Marquez με Honda στη 15η θέση. Ο Enea Bastianini με Ducati ήταν στη 16η θέση, ενώ η δορυφορική ΚΤΜ κατέλαβε τις θέσεις 17 και 18, με το Remy Gardner να είναι ελάχιστα ταχύτερους του Raul Fernandez. Στις θέσεις 19 μέχρι 24 ήταν οι Luca Marini (Ducati), Andrea Dovizioso και Franco Morbidelli (Yamaha), ο Stefan Bradl (Honda), ο Fabio Di Giannantonio (Ducati) και o Darryn Binder (Yamaha).

Η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών για το GP Μ. Βρετανίας ξεκινά στις 16:10 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα GP Μ. Βρετανίας FP1

Image

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles