spot_img

MotoGP Μαλαισία FP1&2: O Binder ταχύτερος όλων την Παρασκευή

Ο Brad Binder ήταν ο ταχύτερος αναβάτης μετά την πρώτη ημέρα δράσης του MotoGP στη Μαλαισία, με τον καιρό να παίζει το δικό του ρόλο. 

Το δέκατο-ένατο αγωνιστικό τριήμερο του MotoGP στο 2022 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την KTM και τον Μπραντ Μπίντερ. Ο Νοτιοαφρικανός αναβάτης σημείωσε την ταχύτερη επίδοση με το 1:59,479 και πήρε την 1η θέση στα συνδυαστικά αποτελέσματα. Ο χρόνος  του έγινε στο FP1, μιας και στη δεύτερη περίοδο η βροχή δεν επέτρεψε στους αναβάτες να βελτιώσουν την επίδοσή τους.

Στη δεύτερη θέση ήταν ο νικητής του Grand Prix Αυστραλίας, Άλεξ Ρινς, ο οποίος απέδειξε πως η Suzuki GSXRR βολεύεται και στην πίστα της Μαλαισίας. Ο χρόνος του ήταν μόλις 97 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός του Μπίντερ. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Μαρκ Μάρκεθ της Honda, o οποίος ήταν λιγότερο από μισό δέκατο του δευτερολέπτου πίσω από τον Ρινς.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας και με δεδομένο πως ο καιρός μπορεί να είναι άστατος το Σάββατο το πρωί, αρκετοί αναβάτες κινδυνεύουν να βρεθούν στο Q1.

Οι Ενέα Μπαστιανίνι και Ζοάν Μιρ ήταν στις θέσεις 4 και 5, με τον Ιταλό να είναι ο ταχύτερος αναβάτης της Ducati, μπροστά από τον Χόρχε Μαρτίν. Ο πρώτος διεκδικητής του τίτλου στην κατάταξη ήταν ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο οποίος είχε την 7η ταχύτερη επίδοση. Εντυπωσιακός ήταν ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο, ο οποίος πήρε την 8η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα ολοκλήρωσαν οι αναβάτες της VR46, Λούκα Μαρίνι και Μάρκο Μπεζέκι.

Προβλήματα για την Ducati και την Aprilia μετά την πρώτη ημέρα στη Μαλαισία, μιας και οι εργοστασιακοί αναβάτες της ολοκλήρωσαν μακριά από τις 10 πρώτες θέσεις. Για το λόγο αυτό, θέλουν το FP3 να διεξαχθεί σε στεγνές συνθήκες, ώστε να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απευθείας συμμετοχή στο Q2.

H Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 5:50 ώρα Ελλάδος.

Συνδυαστικά Αποτελέσματα Παρασκευής GP Μαλαισίας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles