spot_img

Ecclestone: «Η Red Bull θα τα βρει δύσκολα με την παραβίαση του Budget Cap»

Ο Bernie Ecclestone υποστηρίζει πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την Red Bull Racing, όταν η FIA καθορίσει ποινή της ομάδας για την παραβίαση του Budget Cap.

Μετά από εκτενής έρευνες που πραγματοποίησε η FIA στα κοστολόγια των ομάδων της Formula 1 ήρθε η επίσημη ανακοίνωση πως η Red Bull Racing παραβίασε το όριο δαπανών το 2021. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο κατά πόσο η Red Bull υπερέβη το όριο των 145 εκατομμυρίων, μιας και η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες. Το ποσοστό που ξεπέρασε το Budget Cap η αυστριακή ομάδα την περασμένη χρονιά είναι κάτω από 5%, κάτι το οποίο αντιστοιχεί μέχρι και τα 7,25 εκατομμύρια δολάρια.

Αρκετοί είναι αυτοί που ζητούν να δοθεί βαριά ποινή στη Red Bull Racing, με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone, να δίνει τη δική του εκτίμηση.

«Τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα από το να χάσει απλά τους βαθμούς του Πρωταθλήματος για το 2021».

Αξιοσημείωτος είναι και ο προβληματισμός που εξέφρασε ο πρώην οδηγός και σχολιαστής τη Formula 1, Martin Brundle.

«Είναι απίστευτο τι κέρδος μπορεί να δώσει μια τόσο μικρή παραβίαση και πόσο μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη ενός μονοθεσίου. Αυτό πρέπει να αλλάξει δραστικά. Ποιο το νόημα να έχεις περιορισμούς και στην συνέχεια να έχει αυτές τις αποκλίσεις;»

Ακούστε την εκπομπή Slipstream Με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles