spot_img

MotoGP, Σαν Μαρίνο FP1: O Pirro της Ducati στην κορυφή

Ο Michelle Pirro της Ducati ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του αγώνα του MotoGP στο Σαν Μαρίνο.

Ο δωδέκατος αγώνας του MotoGP για το 2023 είναι γεγονός, με ομάδες αναβάτες να ολοκληρώνουν το FP1 του Grand Prix Αγίου Μαρίνου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας διάρκειας 45 λεπτών.

Ταχύτερος μετά την πρώτη διαδικασία ελεύθερων δοκιμών ήταν ο Michelle Pirro της KTM. O Ιταλός πραγματοποιεί έκτακτη συμμετοχή για την Ducati και στο τέλος του FP1 έγραψε το 1:31,909 και πήρε την 1η θέση μπροστά από τον Luca Marini της Mooney VR46. Η διαφορά τους ήταν μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου, ενώ τρίτος ήταν ο Jorge Martin της Pramac Racing, με τη διαφορά του από την κορυφή να  είναι 0,157 δευτ.

Ο Marco Bezzecchi ήταν 4ος μπροστά από τον Raul Fernandez, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά το τριήμερο. Ο Dani Pedrosa, ο οποίος επίσης πραγματοποιεί έκτακτη συμμετοχή, ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της KTM στην 6η θέση, μπροστά από την εργοστασιακή Aprilia του Maverick Vinales. Ο Johann Zarco ήταν στην 8η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Aleix Espargaro και Alex Marquez.

Ακούστε την εκπομπή/podcast μας για τη Formula 1 εδώ

Η δράση συνεχίζεται στις 16:00 ώρα Ελλάδος με την περίοδο δοκιμών που ορίζει τα γκρουπ των κατατακτήριων δοκιμών.

Αποτελέσματα FP1 GP Αγίου Μαρίνου

FP1

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles