spot_img

MotoGP, Σαν Μαρίνο: O «Martinator» είναι εδώ και θέλει πρωτάθλημα

Ο Jorge Martin ήταν ο πρωταγωνιστής στον αγώνα του MotoGP στο Σαν Μαρίνο, κατακτώντας μια άκρως σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα. 

Ο «Martinator» ήταν ασταμάτητος και την Κυριακή στο Grand Prix Αγίου Μαρίνου κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο το δωδέκατο αγώνα της φετινής σεζόν του MotoGP. O Ισπανός της Pramac Racing εκκίνησε από την pole position, άντεξε στην πίεση των αντιπάλων του με εξαιρετικό ρυθμό και έκανε το απόλυτο για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Marco Bezzecchi της Mooney VR46, ο οποίος πάλεψε αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το δεύτερο σκαλί του βάθρου. Πήρε όμως ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Pecco Bagnaia συμπλήρωσε το βάθρο με μία εκπληκτική εμφάνιση δεδομένου των αναλογιών και του τραυματισμού του. Όμως είδε τη διαφορά του στο πρωτάθλημα να μειώνεται στους 36 βαθμούς από τον Jorge Martin και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

Φανταστικός και στον αγώνα ήταν ο Dani Pedrosa, ο οποίος αμφισβήτησε την κυριαρχία των Ducati, αλλά τερμάτισε εν τέλει στην 4η θέση. Άκρως θετική εμφάνιση από τον Marc Marquez, ο οποίος πήρε την 7η θέση στον αγώνα, ενώ ο νικητής του GP Καταλονίας, Aleix Espargaro, τερμάτισε εκτός βαθμών.

Ακούστε την εκπομπή/podcast μας για τον κόσμο της Formula 1. 

Επόμενος αγώνας του MotoGP είναι το Grand Prix Ινδίας το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου.

Αποτελέσματα GP Αγίου Μαρίνου

Race

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles