spot_img

MotoGP, Βαλένθια FP2: Μπροστά ο Marini, πίσω οι Quartararo και Bagnaia

O Luca Marini της VR46 ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στo FP2 του MotoGP στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια, με την κατάταξη να αλλάζει σημαντικά.

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Βαλένθια, τον τελευταίο αγώνα του MotoGP για το 2022, με τον Λούκα Μαρίνι της VR46 να είναι ο ταχύτερος αναβάτης στο FP2. Ο Ιταλός μπήκε με φρέσκο σετ ελαστικών στην πίστα στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και με το 1:30,217 πήρε την 1η θέση. Πίσω του ακολούθησε ο Χόρχε Μαρτίν της Pramac Racing, οποίος ήταν μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου πιο αργός του Μαρίνι, με την κατάταξη να αλλάζει συνεχώς στα τελευταία δευτερόλεπτα της διαδικασίας.

Στην 3η θέση είχαμε ακόμη μία μοτοσικλέτα της Ducati, με τον Τζακ Μίλερ να δείχνει πως έχει την ταχύτητα για ένα καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο του αγώνα στα κόκκινα. Ο Μαρκ Μάρκεθ που βρέθηκε στην 4η θέση είχε ξανά πτώση, αυτή τη φορά στη στροφή 1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με ικανοποιητικό τρόπο για τους διεκδικητές του τίτλου. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha ήταν μόλις στην 8η θέση αλλά δύο δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Μαρίνια και μόλις 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πέκο Μπανάια.

Στην πρώτη 10άδα είχαμε επίσης τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες της KTM και δύο ακόμη της Ducati των Ενέα Μπαστιανίνι και Ζοάν Ζαρκό. Οι διαφορές ήταν για μία ακόμη φορά πολύ μικρές μεταξύ των αναβατών, με τους πρώτους 18 να χωρίζονται για μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Αποτελέσματα FP2 MotoGP Βαλένθια

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles