spot_img

Ο Horner απαιτεί οι ομάδες να ζητήσουν συγγνώμη από τη Red Bull

Ο Christian Horner απαιτεί από τις ομάδες να ζητήσουν συγγνώμη από την Red Bull Racing έχοντας δυσφημίσει την εικόνα της ομάδας μετά τις κατηγορίες που διέρρευσαν από μεριάς τους αναφορικά με τη παραβίαση του cost cap.

Παρά το γεγονός πως το μεγαλύτερο φιάσκο της σεζόν έχει λάβει και επίσημα πλέον τέλος τα πράγματα παίρνουν τώρα μια διαφορετική τροπή με την Red Bull να περνά στην “αντεπίθεση”. Πριν το Grand Prix Μεξικού η FIA ανακοίνωσε την ποινή της Red Bull Racing, η οποία το 2021 παραβίασε τους οικονομικούς περιορισμούς του budget cap με τις δαπάνες της στη σεζόν να ξεπερνάνε το επιτρεπόμενο όριο κατά 1.8 εκατομμύρια.

Ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Christian Horner, ισχυρίζεται πως το πλήγμα που δέχτηκαν είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι πιστεύουν μερικοί. Ξεπερνά τις δυσκολίες που θα επιφέρουν στην ομάδα οι ποινές και εξηγεί περεταίρω το λόγο.

«Οι κατηγορίες που δεχτήκαμε στη Σιγκαπούρη ήταν άκρως ενοχλητικές για όλα τα μέλη της ομάδας και τους συνεργάτες μας. Ξεκάθαρα καθετί που μπορεί να διαρρεύσει είναι ανησυχητικό και είναι κάτι που περιμένουμε ως επακόλουθο. Οι ανταγωνιστές μας μάς οφείλουν μια συγγνώμη για όλα όσα έχουν ισχυριστεί για εμάς. Έχουμε δεχθεί την κατάσταση δίχως αντιρρήσεις και τα λάθη που κάναμε είναι ένα πολύτιμο μάθημα για εμάς. Τίποτα όμως δεν έγινε σκόπιμα ή ανέντιμα και σίγουρα δεν είμαστε απατεώνες, όπως υποστηρίζουν κάποιες ομάδες. Οπότε θεωρώ πως εμείς δεν οφείλουμε καμία συγγνώμη».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Στην συνέχεια ο Horner τόνισε πως η ομάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση ενώ παράλληλα προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με την Ομοσπονδία όσο το δυνατόν πιο διακριτά. Με τις διάφορες φήμες όμως να κυκλοφορούν εκτός πίστας η ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

«Όλοι έχουμε να μάθουμε κάτι από όλη αυτή την κατάσταση. Δεχθήκαμε σε δημόσιο επίπεδο πολύ σκληρά χτυπήματα με όλες τις κατηγορίες των άλλων ομάδων. Οι οδηγοί μας δέχθηκαν γιουχαρίσματα σε κάποιους αγώνες και η φήμη της ομάδας έχει λεκιαστεί σημαντικά. Όλα αυτά πρέπει επιτέλους να σταματήσουν».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles