spot_img

Alonso και Aston Martin δίνουν ραντεβού στο Άμπου Ντάμπι

Την πρώτη του εμφάνιση με την Aston Martin θα πραγματοποιήσει ο Fernando Alonso μετά το φινάλε της σεζόν στο Grand Prix Άμπου Ντάμπι και συγκεκριμένα στο επίσημο τεστ ελαστικών της Pirelli.

Έχοντας κλείσει δυο ολόκληρες σεζόν μετά την επιστροφή του στην Formula 1 με την ομάδα της Alpine Renault ο Ισπανός οδηγός στις αρχές Αυγούστου ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Aston Martin για το 2023. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της Formula 1 αναστατώνοντας την αγορά οδηγών για την ερχόμενη σεζόν και ειδικά μετά το μεγάλο φιάσκο της ομάδας και τον Oscar Piastri, ο οποίος τελικά υπέγραψε συμβόλαιο με την McLaren.

Ο 41χρονος είναι πιθανό να κάνει την πρώτη του δοκιμή με την AMR22 στις επίσημες δοκιμές ελαστικών της Pirelli, που θα πραγματοποιηθούν μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο circuit Yas Marina. Στόχος των δοκιμών είναι η εταιρία να συλλέξει σημαντικές πληροφορίες για τα ελαστικά της ερχόμενης σεζόν. Βάση των κανονισμών όμως, ο Alonso θα πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση της Alpine για να συμμετάσχει στις δοκιμές και όπως όλα δείχνουν η διαδικασία θα εξελιχθεί δίχως εμπόδια.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Στο τεστ της Pirelli οι ομάδες του grid θα έχουν την δυνατότητα να βγάλουν και τα δυο μονοθέσιά τους εντός πίστας. Το δεύτερο μονοθέσιο θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν οι rookies δίνοντας τους την ευκαιρία να εγκλιματιστούν με την νέα τους ομάδα. Δυστυχώς όμως για τον Piastri η Alpine ενδέχεται να μην του επιτρέψει να πάρει μέρος στις δοκιμές με την McLaren.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles