spot_img

MotoGP, Βαλένθια QP: Κανείς δεν σταματάει τον Martin

O Jorge Martin ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο QP του τελευταίου Grand Prix του MotoGP στο 2022, παίρνοντας μία μεγάλη pole position στη Βαλένθια.

Ο Jorge Martin με Ducati, μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν σε κατατακτήριες, πήρε την pole position και στην πίστα της Βαλένθια, κάνοντας το 3 στα 3 στο φινάλε της σεζόν στις κατατακτήριες.

Η τελευταία pole position της χρονιάς στο MotoGP είχε, για μία ακόμα φορά, την υπογραφή της Ducati, όμως κατέληξε και πάλι σε αναβάτη μίας εκ των δορυφορικών ομάδων. Ο Ισπανός Jorge Martin, ο οποίος έχει φοβερές επιδόσεις στις μάχες με τα χρονόμετρα το Σάββατο, πήρε την 3η συνεχόμενη pole position στο Circuit Ricardo Tormo και την 5η του για το 2022, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Francesco Bagnaia. Στη 2η θέση ήταν ο Marc Marquez με Honda, ενώ την πρώτη σειρά εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα συμπληρώνει ο Jack Miller με Ducati.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Ο Fabio Quartararo με Yamaha θα εκκινήσει από την 4η θέση για τη διεκδίκηση της νίκης, καθώς και των ελάχιστων ελπίδων που έχει για το Πρωτάθλημα στους αναβάτες. Δίπλα του στη δεύτερη σειρά θα βρίσκονται οι Ισπανοί Alex Rins με Suzuki (5η θέση) και Maverick Vinales (Aprilia). Ο Brad Binder με ΚΤΜ βρέθηκε στην 7η θέση, μπροστά από το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο, Francesco Bagnaia (8η θέση) με Ducati. Ο Johann Zarco με δορυφορική Ducati ήταν στην 9η θέση, με τον Aleix Espargaro με Aprilia να έπεται στη 10η. Ο Luca Marini με Ducati πλασαρίστηκε στην 11η θέση, με το Joan Mir με Suzuki να έπεται στη 12η θέση.

Ο Enea Bastianini με Ducati δεν κατάφερε να δώσει μάχη για την pole position, μένοντας εκτός Q2 για 0,067s στη 13η θέση. Ο Miguel Oliveira με ΚΤΜ ήταν στη 14η θέση, με τον Alex Marquez με Honda να έπεται στη 15η. Οι Franco Morbidelli και Cal Crutchlow με Yamaha κατέλαβαν τις θέσεις 17 και 18 αντίστοιχα. Την κατάταξη συμπλήρωσαν οι Marco Bezzecchi & Fabio Di Giannantonio (Ducati), Remy Gardner (KTM), Takaaki Nakagami & Pol Espargaro (Honda), Raul Fernandez (KTM) και ο Darryn Binder με Yamaha.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στο MotoGP, το GP Βαλένθια, θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Αποτελέσματα QP MotoGP Βαλένθια

Image

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles