spot_img

O Latifi και το μήνυμα του Hamilton μετά το Άμπου Ντάμπι

Ο Nicolas Latifi ανοίχτηκε για τα γεγονότα μετά το Grand Prix Άμπου Ντάμπι το 2021 και τόνισε πως ο Lewis Hamilton τον υποστήριξε χωρίς να του κρατάει κακία για το περιστατικό που καθόρισε τον τίτλο.

Ο μεγάλος τελικό του 2021 ανάμεσα στους Max Verstappen και Lewis Hamilton κρίθηκε, όταν ο Nicolas Latifi έχασε τον έλεγχο της FW43 και συγκρούστηκε στον τοίχο. Το αυτοκίνητο ασφαλείας βγήκε στην πίστα και είχαμε το πιο πολυσυζητημένο φινάλε των τελευταίων ετών. Πολλοί στην συνέχεια κατηγόρησαν σθεναρά τον οδηγό της Williams υποστηρίζοντας πως ήταν η αιτία να χάσει ο Hamilton τον 8ο τίτλο της καριέρας του.

Το πρώτο άτομο όμως, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, που ήταν δίπλα του να τον υποστηρίξει ήταν ο Βρετανός οδηγός.

«Ήταν κάτι πολύ θετικό αυτό που έκανε. Μου έστειλε ένα μήνυμα, ενώ προσπαθούσε να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα και γενικότερα από τον χώρο. Εννοείται είχα πολλά συναισθήματα να διαχειριστεί και πολλά πράγματα να αντιμετωπίσει. Μέσα σε όλα αυτά όμως μου έστειλε μήνυμα να με υποστηρίξει. Μου έστειλαν μήνυμα και κάποια άλλα άτομα της Mercedes, όπως και άλλες ομάδες και οδηγοί».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Ο Καναδός οδηγός βρέθηκε στο επίκεντρο της τοξικής συμπεριφοράς πολλών οπαδών, άκρως ντροπιαστική για τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο ίδιος και η ομάδα δέχτηκαν άσχημες επιθέσεις, μέχρι και απειλές θανάτου, σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και όπως τόνισε στην συνέχεια ήταν μια πολύ άσχημη κατάσταση για όλους.

«Ευτυχώς είχα άτομα που διαχειρίζονται όλα αυτά και με βοήθησαν πολύ. Έκλεισαν του λογαριασμούς μου στα social media και μάθαινα λίγα πράγματα. Όταν επέστρεψα είδα όμως πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα και την απέχθεια προς μεριάς μου. Αυτό είναι το μεγάλο μειονέκτημα με τα social media. Δεν έχει σημασία τι μπορεί να διακυβεύεται, αυτή η συμπεριφορά απλά δεν είναι σωστή. Δεν έκανα τίποτα λάθος και ούτε το έκανα επίτηδες.»

Ο Latifi φέτος αποχαιρετά το μαγικό κόσμο της Formula 1 και την συνεργασία του με την Williams, ενώ το μέλλον του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό παραμένει άγνωστο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles