spot_img

Πότε θα δούμε στην πίστα το μονοθέσιο της Haas

Η Haas μπορεί να μην έχει ορίσει ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου της, όμως αναμένεται να το δούμε αρκετά σύντομα και μάλιστα στην πίστα.

Η Haas συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο της Formula 1. Η αμερικανική ομάδα επισημοποίησε πριν από λίγες ημέρες πως δεν θα συνεχίσει με τον Guenther Steiner στο «τιμόνι» της για το 2024. Στη θέση του προβιβάστηκε ο Αγιάο Κομάτσου, ο οποίος στην πρώτη επίσημη δήλωσή του στο νέο του ρόλο έριξε σπόντες για τον Steiner.

Τα τελευταία χρόνια η Haas δεν πραγματοποιεί εκδηλώσεις παρουσίασης των μονοθεσίων της. Αντιθέτως, δημοσιεύει ψηφιακές φωτογραφίες τους, πριν τα δούμε για πρώτη φορά στην πίστα σε χειμερινές δοκιμές. Φέτος αναμένεται να κάνει κάτι διαφορετικό.

Ο Komatsu γνωστοποίησε πως η ομάδα του θα πραγματοποιήσει το πρώτο της shakedown στο Σίλβερστον, στις 11 Φεβρουαρίου. Αυτό δεν θα είναι το μοναδικό, καθώς θα κάνει άλλο ένα στο Μπαχρέιν δύο ημέρες πριν ξεκινήσουν οι χειμερινές δοκιμές. Έτσι, τόσο ο Nico Hulkenberg όσο και ο Kevin Magnussen θα πάρουν μία πρώτη γεύση από το φετινό μονοθέσιο.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.


Στα shakedadown τα οποία συνδέονται με τις περίφημες… ημέρες κινηματογράφησης, βάσει κανονισμών οι ομάδες μπορούν να καλύψουν περιορισμένη απόσταση με τα μονοθέσιά τους – 200 χιλιόμετρα. Επιπλέον, χρησιμοποιούν demo ελαστικά της Pirelli και όχι αυτά με τα οποία θα αγωνιστούν στη σεζόν. Ο λόγος για τον οποίο κάνουν αυτές τις μίνι-δοκιμές είναι για να συλλέξουν δεδομένα για τα νέα τους μονοθέσια και παράλληλα να δουν πως όλα τα συστήματα και τα μηχανικά μέρη λειτουργούν σωστά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Automotonews (@automotonewsgr)

Προς ώρας είναι άγνωστο αν θα δούμε το νέο μονοθέσιο της Haas πριν τις 11 Φεβρουαρίου. Το συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια να δημοσιεύει render φωτογραφίες του μονοθεσίου της πρώτη…

Το 2023 η αμερικανική ομάδα της Formula 1 τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και θέλει φέτος να τερματίσει ψηλότερα. Το μεγάλο της πρόβλημα ήταν ο ρυθμός αγώνα, με τη φθορά ελαστικών να περιορίζει σημαντικά τις επιδόσεις των Magnussen και Hulkenberg.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles