spot_img

Νέα παράπονα του Sainz προς τη Ferrari

O Carlos Sainz υπέμεινε ένα απογοητευτικό Grand Prix Βραζιλίας καταφέρνοντας να τερματίσει στην 6η θέση, αλλά όπως δήλωσε, ο αγώνας του ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος.

O Carlos Sainz έφυγε απ’ τη Βραζιλία ενοχλημένος, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με τον συμπλέκτη στις εκκινήσεις. Μάλιστα, ακούστηκε και στη ζωντανή μετάδοση να λέει στους μηχανικούς του ότι θέλει να πετάξει στα σκουπίδια αυτόν τον συμπλέκτη.

Η SF-23 φέρεται να είχε αυτό το πρόβλημα απ’ την Παρασκευή στο FP1, ωστόσο οι μηχανικοί της Ιταλικής ομάδας δεν ήταν σε θέση να κάνουν αλλαγές ώστε να καλυτερέψει η κατάσταση. Μετά τον αγώνα της Κυριακής, ο οδηγός της Scuderia έκανε δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

«Ήταν το ίδιο με το Σπριντ και το ίδιο με κάθε εκκίνηση που έκανα αυτό το Σαββατοκύριακο.  Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί προφανώς μας κόστισε κάποιους βαθμούς στο σύνολο του τριημέρου. Είχαμε ένα πρόβλημα από την αρχή του FP1 και δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε πάνω σ’ αυτό. Δυσκολευόμαστε πολύ με τις εκκινήσεις, είναι κρίμα».

Μην χάσετε απόψε, Τρίτη 7/11 στις 21:00, την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Ο Sainz ήταν ο μόνος οδηγός της Ferrari που κατάφερε να αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής, καθώς ο Charles Leclerc εγκατέλειψε έπειτα από επαφή με τον τοίχο κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού. Η Ferrari κατάφερε να συλλέξει περισσότερους βαθμούς απ’ τη Mercedes (στη μάχη που έχουν για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών) ρίχνοντας τη διαφορά στους 20 βαθμούς. Ωστόσο, ο Sainz δήλωσε πως ήταν μια χαμένη ευκαιρία (η εγκατάλειψη του Leclerc), για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο η ομάδα του. Συγκεκριμένα, είπε:

«Με τον Charles στον αγώνα, θα ήταν μια τεράστια ευκαιρία να συλλέξουμε πολύ περισσότερους βαθμούς απ’ τη Mercedes αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά και ο ρυθμός αγώνα του μονοθεσίου μας δεν ήταν τρομερός. Η Aston Martin, η McLaren και η Red Bull ήταν πιο γρήγοροι από εμάς και δεν είχαμε τη δυνατότητα να παλέψουμε μαζί τους. Είναι μια χαμένη ευκαιρία».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles