spot_img

Νέο και ανανεωμένο το Opel Insignia GSi

Η Opel επαναφέρει στα μοντέλα της την έκδοση GSi με σκοπό την  αντικατάσταση της εκδόσεις  OPC, με το Insignia να κάνει την αρχή.

Ξεκινώντας με το Insignia Grand Sport έτσι και η δεύτερη γενιά  δε θα διαθέτει έκδοση OPC όπως η πρώτη. Την θέση της παίρνει η GSi, η οποία φέρνει ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς κάνοντας το να ξεχωρίζει.

Εμφανισιακά, έχουμε μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου επιθετικότερο σπόιλερ & μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος. Όσο για το εσωτερικό, τα καθίσματα μπακετ δίνουν μια άλλη αίσθηση στον οδηγό.

Μεγάλες αλλαγές έχουμε και κάτω από το καπό, καθώς V6 2.8 λίτρων που αποδίδει 325 ίππους, δίνει την  θέση σε ένα 2λιτρο κινητήρα 260 ίππων ο οποίος συνεργάζεται με 8αρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Παρόλα αυτά σύμφωνα με την Opel η επιδόσεις είναι καλύτερες εξαιτίας της καλύτερης συμπεριφοράς του αυτοκίνητου.

Οι μηχανικοί των Γερμανών έδωσαν ιδιαίτερο βάρος  στο στήσιμο του αυτοκίνητου το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει καλύτερες αναρτήσεις με χαμηλότερα ελατήρια κατά 10mm σε σχέση με της απλές εκδώσεις και σύστημα τετρακινησης διπλού συμπλέκτη Twinster που περιλαμβάνεται και στις απλές εκδόσεις. Χάρη στην απουσία διαφορικού, τα 400Nm ροπής  μοιράζονται ανάλογος των περιστάσεων, έχοντας στόχο την εξασφάλιση απόλυτης πρόσφυσης.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles